Verzorgende 3 IG
Zorgwerk Rotterdam Centrum
Akropolis, Rotterdam-Rijnmond
4 dagen geleden

Voor de locatie Akropolis zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor de intramurale zorg voor 28-32 uur per week tot eind oktober voor Stichting Humanitas.

Akropolis is de grootste locatie van Stichting Humanitas. Dit verpleeghuis telt twaalf verdiepingen en biedt een thuis aan 225 bewoners.

Een locatie met een levendige historie en een begrip in Rotterdam. Op dit moment verblijven er bewoners die zorg nodig hebben vanuit lichamelijke beperkingen en psychogeriatrische bewoners.

De vacature is voor de 8e en 12e etage. Jouw profielJe bent een teamspeler, enthousiast, mensgericht, flexibel inzetbaar, positief ingesteld en kan zelfstandig taken uitvoeren.

Vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s. Je beschikt ook een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en bent in het bezit van het diploma verzorgende.

Taken en verantwoordelijkhedenDe bewoner staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan.

Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken. Ook lever je een bedrage aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.Herken jij jezelf hierin?

Reageer dan snel op deze opdracht!, Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar. Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.

Je bent communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen. Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.

Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag., Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief. Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier