Doktersassistent Flexpool
Spaarne Gasthuis
Hoofddorp, NL
6 dagen geleden

De functie

Waar je komt te werken, is altijd een verrassing! Jij vliegt in op poliklinieken waar behoefte is aan extra ondersteuning.

Met jouw expertise en ervaring weet jij poliklinieken uit de brand te helpen en de gaten in het rooster bij ziekte of zwangerschap te vullen.

Wat deze functie uniek maakt, is dat jij als doktersassistent op verschillende poliklinieken verdeeld over onze 3 locaties werkt.

Iedere polikliniek is weer anders, de patiënten, de artsen en je collega's. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk en een breed scala aan mensen waarmee je in contact staat.

In deze veelzijdige functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot het voorbereiden en afhandelen van de spreekuursessies.

Concreet betekent dit dat je spreekuren voorbereidt en patiënten zowel telefonisch als aan de balie te woord staat voor het maken van afspraken en vervolgafspraken.

Afhankelijk van je werkervaring doe je ook patiëntgerichte verrichtingen.

De afdeling

De Flexpool is een belangrijke afdeling binnen ons ziekenhuis. Op onze 3 hoofdlocaties in Haarlem Zuid, Haarlem Noord en Hoofddorp zorgen onze medewerkers ervoor dat de poliklinieken met de juiste ervaring en expertise worden ondersteund.

Dit als poliklinieken de gaten in de roosters, door ziekte of zwangerschap, zelf niet kunnen opvangen.

Ondanks het feit dat je je collega's waarmee je in de Flexpool werkt niet dagelijks ziet, ben je met elkaar toch een team.

We hebben regelmatig teamoverleg en vinden het belangrijk om te investeren in dit teamgevoel. Indien gewenst zijn er scholingsmogelijkheden omdat wij het belangrijk vinden dat je als doktersassistent binnen de Flexpool bevoegd en bekwaam blijft en op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil je meer weten over onze afdeling, ons team en wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Wie wij zoeken

Jij bent gediplomeerd doktersassistent en wil graag werken op verschillende poliklinieken en je zo breed mogelijk ontwikkelen.

Wat we belangrijk vinden is dat je met plezier op alle locaties werkt, en dat wisselende werkdagen voor jou geen probleem zijn.

Je bent een enthousiaste en gedreven doktersassistent met passie voor het vak. Je hebt een brede interesse in diverse specialismen.

In een nieuwe werkomgeving pas jij je snel en makkelijk aan, het samenwerken met verschillende collega's zie jij als een uitdaging.

Wat wij bieden

Deze functie van doktersassistent Flexpool is ingedeeld in functiegroep 35 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 2.

798,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring.

Wat hebben wij jou als Spaarne Gasthuis nog meer te bieden?

 • Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op het werk. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!
 • Naast je salaris ontvang je ook 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier