Helpende in de wijk
Sensire
Duiven
4 dagen geleden

Wat ga je doen als helpende?

Je gaat werken in onze proeftuin in de Liemers waar we willen ontdekken op welke wijze we tegelijkertijd aan jouw werkgeluk als aan het klantgeluk kunnen bijdragen.

Deze zoektocht is belangrijk omdat we medewerkers te kort komen in de zorg en tegelijkertijd de zorgvraag blijft stijgen.

Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Verhalen die jij ook graag wilt leren kennen om de klant goed en op de juiste momenten te kunnen ondersteunen en de zelfredzaamheid te stimuleren.

Hierdoor maak je het mede mogelijk om thuis, in de eigen omgeving te blijven wonen en draag je bij aan de kwaliteit van leven.

De mogelijkheid om op vele verschillende vlakken bij te kunnen dragen aan het welzijn van de klant en de mantelzorger, in combinatie met het feit dat jij en je collega’s vaak meerdere momenten per dag wat langer bij de klant (met WLZ-indicatie) zijn, maakt het werk als helpende uniek en afwisselend.

Wie ben jij?

Jij bent vlot en gemakkelijk in de omgang en snapt de leefwereld van onze klanten. Je houdt van aanpakken, bent sociaal, kunt goed luisteren maar durft ook door te vragen.

Echte aandacht is iets wat jij belangrijk vindt en je weet de klanten op een positieve manier te beïnvloeden. Je vindt de vrijheid die komt kijken bij deze zorg heerlijk.

De ene keer douche je de klant en de volgende keer loop je een rondje door het mooie Liemers.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken :

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo helpende zorg en welzijn niv. 2;
 • Je bent in bezit van de + aantekening of bereid om deze bij Sensire te behalen;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk, daarom bepalen we de omvang van jouw contract in overleg (max.

  28 uur). Ook bepalen we samen hoe jij je uren verdeeld over de week. De functie helpende is ingeschaald in FWG 25 (€1.863,09 tot €2.

  555,74), excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.

  Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier