Magazijnmedewerker
USG - Start People
Zwolle, NL
19 uur geleden

Bedrijfsomschrijving

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven.

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde.

Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg.

Functieomschrijving

Ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken? Voor het warehouse van Abbott Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker! Wil jij werken bij een innovatief bedrijf en in een logistieke functie? Lees dan snel verder.

Het warehouse van Abbott is een voorloper op het gebied van logistiek. Bij Abbott ben jij als logistiek medewerker verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot ontvangst, opslag en uitgifte van goederen.

De werkzaamheden voer je voornamelijk met de electrisch pallet truck en de heftruck uit. Wellicht later ook met de reachtruck.

Je werkt volgens de afgegeven planningen, zodanig dat goederen tijdig beschikbaar zijn voor verdere verwerking of verzending naar afnemers.

Verder draag je de zorg voor de administratieve afhandelingen. Oftewel : afwisseling ten top!

Naast bovenstaande werkzaamheden kan je tevens ingezet worden voor allerhande logistieke werkzaamheden binnen het warehouse.

Het betreft een zelfstandige functie, waarbij je allround wordt ingezet.

Functie-eisen

Heb je oog voor detail & kwaliteit en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij fulltime beschikbaar en bereid om in ploegendienst te werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4, bij voorkeur richting de logistiek
 • Je bent bereid te werken in ploegendienst. Je werkt in 2 ploegen plus. Uiteindelijk kan dit een 5 ploegendienst worden
 • Je hebt ervaring op de heftruck en bent bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruck certificaat
 • Je bent flexibel en een echte teamplayer
 • Om veiligheidsredenen is een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift noodzakelijk
 • Arbeidsvoorwaarden

  Ben jij enthousiast en wil jij aan de slag bij Abbott in Zwolle? Lees hieronder wat je staat te wachten.

 • Salaris van minimaal €11,28 exclusief ploegentoeslag (vanaf 18.00 uur is het salaris ongeveer €15,93 (inclusief ploegentoeslag))
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband. Let op : Abbott is groeiende! Er liggen veel mogelijkheden voor de toekomst
 • Je bouwt 8,33% vakantiegeld op, dit komt boven op jouw salaris
 • Werken in 2-ploegendiensten plus. Dat betekend dat je voor een deel ook in het weekend wordt ingezet.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding vanaf 6 kilometer (0,19 per km, max €11,40 per dag)
 • Digitale trainingen : werken bij Start People betekend ontwikkelen! Wil jij digitale trainingen doen? Dat kan via Goodhabitz!
 • Daarnaast krijg jij tijdens je werkzaamheden de kans om on the job’ opgeleid te worden. Op de werkvloer krijg jij hierdoor verschillende modules aangeboden om uiteindelijk volledig jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

  We hopen dat je enthousiast bent geworden en deze vacature ziet als een kans op een mooie baan! Interesse? Bel dan gerust op 038-4279605.

  Mailen mag ook, dat kan naar 1899 startpeople.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier