Buitendienst Adviseur West-Brabant/Zeeland
FrieslandCampina
Amersfoort, Netherlands
5 dagen geleden

Over FrieslandCampina

Onze leden en leveranciers in Nederland, België en Duitsland delen een passie : het produceren van de hoogste kwaliteit melk waarvan de medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige kwaliteitsproducten maken die hun weg vinden naar consumenten en klanten over de hele wereld.

De coöperatie die de leden verenigt kent een 140 jarige geschiedenis en is springlevend door zich telkens weer aan te passen aan de eisen van de tijd.

De coöperatie wordt geleid door het bestuur bestaande uit negen leden melkveehouders, is georganiseerd in 21 districten in Nederland, Duitsland en België en kent als hoogste orgaan een 210 leden-

melkveehouders sterke Ledenraad. De kwaliteit en duurzaamheid van melk en melkproductie zoals leden en leveranciers die leveren vormen het begin van ketenkwaliteit van FrieslandCampina en zijn daarmee de basis voor FrieslandCampina’s activiteiten in de hele wereld.

Voortdurende doorontwikkeling daarvan is een belangrijke opdracht van veehouders, de coöperatie en van Cooperative Affairs in antwoord op aanscherpende eisen van markt en maatschappij in Nederland en ver daarbuiten.

Cooperative Affairs begeleidt met 130 medewerkers de coöperatie en melkveehouders en werkt vanuit het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Amersfoort.

Cooperative Affairs regelt o.a. het transport van melk en afgeleiden daarvan naar en tussen de FrieslandCampina productielocaties, het kwaliteit-

en duurzaamheidssysteem van melk en melkproductie, alle financiën betreffende melk en lidmaatschap van de coöperatie, het contact met en tussen leden-

melkveehouders en de communicatie en besluitvorming binnen de coöperatie. Cooperative Affairs voert deze taken uit in nauwe samenspraak met het bestuur van de coöperatie, met branchenoten en andere in- en externe partijen.

It is FrieslandCampina’s ambition to help the growing world population move forward in life with all the natural goodness of milk.

At the same time, we want to provide farmers with a better living. To realise these ambitions, we take the utmost care to ensure responsible production.

Aiming for things that matter gets us all in the desired mind-set : it enables us to win in the market together. Our employees around the world have a strong drive to do things that matter and are commercially obsessed with adding value to those things that matter.

Moreover, they have an owner’s mind-set, empowering them to make decisions on things that matter.

Functiebeschrijving

De snelle veranderingen in de wereld om ons heen én van de melkveehouderij maken het steeds uitdagender om continue verbetering op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te organiseren, borgen en uit te voeren voor en door onze leden-melkveehouders.

Als (Senior) Advisor Fieldservice

 • informeer en adviseer je onze melkveehouders over melk en melkproductie gerelateerde onderwerpen met als doel het leveren van melk met gegarandeerde hoge kwaliteit
 • lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de binnen MelkMetMeerwaarde relevante thema s
 • help je onze service aan melkveehouders te verbeteren
 • neem je deel aan projecten en verbetertrajecten
 • handel je klachten direct af met betrekking tot kwaliteitsborging, transport en melkgeldafrekeningen
 • ben je het gezicht namens FrieslandCampina in een bepaalde regio
 • werk je zelfstandig vanuit jouw thuiskantoor
 • weet je hoe je onze melkveehouders aanspreekt en motiveert.
 • Functie-eisen

 • HBO of WO opleiding, zoals HAS, WUR of WO Diergezondheid
 • 3 5 jaar werkervaring als relatiebeheerder of adviseur in de agrarische sector
 • kennis van en interesse in de doelgroep, melkveehouders
 • woonachtig zijn in de regio is een pré
 • uitstekende vaardigheden om uitvoering te geven aan relatiebeheer met melkveehouders en
 • externe stakeholders, je weet hen in beweging te krijgen
 • ervaring met werken in team en projectverband
 • het vermogen om te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau
 • sterke affiniteit met Duurzaamheid, Kwaliteit en Veiligheid op de boerderij
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, je spreekt en verstaat ook Duits en Engels
 • de volgende persoonskenmerken : teamplayer, resultaatgericht, proactief, lef en innovatief.
 • Beloning

  Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. FrieslandCampina acht het daarnaast van belang dat aan medewerkers de mogelijkheid wordt geboden om te groeien.

  Ontwikkeling staat erg hoog in het vaandel, omdat we de overtuiging bezitten dat het zowel jouw carrière als onze producten ten goede komt.

  Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling, zo leer je ten slotte het meest.

  Contact

  Heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Roy Vermeulen, Teammanager Fieldservice, via telefoonnummer, +31 6 83641252 via roy.

  vermeulen frieslandcampina.com. Solliciteren graag alleen via de website (sollicitaties via mail verstuurt kunnen niet worden meegenomen in de procedure).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier