Inpak Operator
Luba
Oude Tonge, Zuid Holland, Nederland
8 uur geleden

Over de functie

Het Portipack team vult jaarlijks 25 miljoen zakjes met maaltijd verrijkers. Wie kent ze niet? Bij elke salade vind je een afgestemde mix van nootjes, pitten, zaden en croutons die jouw salade nog lekkerder maken.

Binnen dit bedrijf worden deze op maat gemaakte mixen ontwikkeld en verpakt. Als operator draag je zorg voor : het vullen van de machines, het wisselen van folies, het instellen van de machines met betrekking tot het gewicht en het formaat van de verpakking, de juiste specificaties op de juiste zakjes, het vullen, stapelen en wikkelen van de kratten.

Ook verzorg je administratieve werkzaamheden rondom het inpakproces.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de bekendste van het land, door gewoon te doen en hard te werken zijn ze nu zo als ze zijn.

De mens staat centraal binnen de organisatie. Het is niet een standaard horeca zaak maar er werken veel koks en ze maken de lekkerste maaltijden en salades.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Bij voorkeur mbo-4 levensmiddelen vapro, of een opleiding op vergelijkbaar werk- en denkniveau en kennis van HACCP-systemen
 • Kundig in het werken met voedingsmiddelenmachines
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie is een pré
 • Ervaring met het bijhouden van administratieve gegevens en hebt een analytisch en probleemoplossend vermogen
 • Wat wij bieden

 • Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienst verband
 • Je komt te werken in een professionele werkomgeving
 • Je komt te werken in een gezellig team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier