Projectleider Betonherstel (startersfunctie)
Adequaat Personeel
zoetermeer, NL
1 dag geleden

Als junior Projectleider werk je nauw samen met Uitvoerders, de Kwaliteitscoördinator en medewerkers in projecten. Deze projecten variëren sterk in grootte en richten zich op betonherstel en -bescherming.

Hierbij kun je denken aan projecten in woningbouwcomplexen, parkeergarages, zware industrie en de weg- en waterbouwconstructies.

Betonreparatie is een zeer breed vakgebied met een diversiteit aan markten, elk met zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden.

Je stuurt het projectteam aan en zorgt ervoor dat deze projecten in goede banen geleid worden. Hierbij houd je toezicht op het naleven van kwaliteits-, veiligheids- en milieuregels.

Vakkennis doe je op via specialistische opleidingen en cursussen.

Ze bieden je alle handvatten om door te groeien tot volwaardig projectleider. Naast een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden (zoals een auto en telefoon van de zaak, pensioen met werkgeversbijdrage) en een informele werksfeer ben je onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie.

Functie-eisen

 • Je hebt een technische HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld HBO Bouwkunde of HBO Civiele techniek. MBO-ers worden ook uitgenodigd te reageren;
 • Je bent organisatorisch sterk, stressbestendig en hebt procesmatig inzicht;
 • Je bent ambitieus en wil verder groeien naar projectleider;
 • Je kan en wil meedenken met ontwikkelingen binnen de organisatie;
 • Je hebt goede communicatieve skills, bent initiatiefrijk en een echte teamspeler;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Een flexibele instelling is zeer gewenst.
 • Bijzonderheden

  Een mooie kans voor een startende Projectleider. Weet je al veel van betonherstel en krijg je iedereen mee? Dan is dit jouw vacature.

  Solliciteer en we helpen je snel verder.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier