Chefs on Tour in regio Amsterdam
Hutten
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Gastronomie is altijd de belangrijkste drijfveer geweest binnen Hutten. Koken op sterrenniveau is onze passie en dat is en blijft de basis voor alle culinaire invullingen die wij maken.

Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor al onze recepturen.

Of het nou gaat om een sterren-diner bij iemand in zijn achtertuin, of front cooking tijdens een bedrijfsfeest in een weiland of een high end diner tijdens een bruiloft : bij Hutten anticiperen we op alle uitdagingen die partycatering met zich meebrengt,Jij gaat daar lekker op, als zelfstandig werkend kok, want jij houdt wel van een beetje uitdaging.

Verder vertellen we onze gasten ook graag over onze gerechten en producten : we delen graag onze passie met anderen. Dit betekent voor jou dat je naast kok ook een soort gastheer / -vrouw bent!

Dit ga je doen :

 • Als zelfstandig werkend kokben jij mede verantwoordelijk voor alles wat zich afspeelt in de keuken en op locatie. Samen met het team regel jij dat onze concepten bedacht en uitgevoerd worden;
 • Input geven! Jij hoort op onze events natuurlijk van alles én jij hebt een eigen culinaire visie : we horen het graag!
 • Je verzorgt allerlei culinaire concepten, van top segment tot fingerfood, en van lunch tot diner en je werkt nauw samen met de partymanager om de wensen van de gasten te vertalen naar het culinaire vakgebied.
 • Dit ben je :

 • Je hebt een afgeronde koksopleiding (niveau 3 of niveau 2 aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring) en hebt warenkennis, kennis van hygiëne en HACCP regelgeving, en je hebt ervaring als kok;
 • Je hebt een professionele en flexibele instelling en bent stressbestendig;
 • Je bent een enthousiaste kok met passie voor koken met verse producten, en gastgericht en betrouwbaar zijn eigenschappen die bij je passen.
 • Dit krijg je van ons :

 • Je hebt een vaste urengarantie van gemiddeld 38 uur per week en je krijgt deze ook betaald! Je inzet kan per week verschillen, afhankelijk van de periode in het jaar;
 • Maak je overuren? Deze worden per maand uitbetaald;
 • Je hebt een combinatie van de vastigheid van een vaste locatie en de vrijheid van werken in de regio op diverse gave events!
 • Een meer dan marktconform salaris (tussen € 2.467 en € 3.034), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast kunnen we een vaste vrije dag bespreken;
 • Je wordt onderdeel van onze Hutten Community, waarbij je de mogelijkheid hebt om je kennis en ervaringen te delen met 200 koks-collega's.
 • Zo zijn er specialisatie-trainingen mogelijk (denk aan wild & gevogelte, vis etc), maar ook inspiratietours en (chef's) borrels.

  Daarnaast kun je via onze Hutten Academy jezelf ontwikkelen op bijvoorbeeld gastvrijheid, leiderschap en commercieel denken.

  Over jouw toekomstige werkplek

  Welkom bij Hutten. Wij staan voor culinaire ambacht, uitbundige gastvrijheid en altijd meer aandacht.Aandacht die verder gaat dan werk alleen.

  Hutten is een organisatie waar mensen met talent en inzet worden beloond met goede doorgroeimogelijkheden. Dat betekent extra aandacht voor jouw specialisme en hoe die binnen onze culinaire organisatie het beste tot uiting kan komen.

  Zo streven we ernaar om culinaire autoriteit te blijven.

  Hutten Meetings & Events verzorgt de mooiste en meest aansprekende feesten en events van Nederland. Wij maken van elke dag een feestje!

  Sinds 1929 heeft het familiebedrijf zich vanuit Veghel ontwikkeld tot een begrip in de wereld van partycatering, festivals en events.

  Partycatering draait altijd om de gasten. Dat is wat telt. We proberen de gasten te raken.

  Met vernieuwende culinaire concepten, verse producten en echt vakmanschap. Samenwerken bij Hutten betekent een baan in een snelgroeiende organisatie die overkookt van culinaire innovatie en inspiratie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier