Gastronomie is altijd de belangrijkste drijfveer geweest binnen Hutten. Koken op sterrenniveau is onze passie en dat is en blijft de basis voor alle culinaire invullingen die wij maken.
Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor al onze recepturen.
Of het nou gaat om een sterren-diner bij iemand in zijn achtertuin, of front cooking tijdens een bedrijfsfeest in een weiland of een high end diner tijdens een bruiloft : bij Hutten anticiperen we op alle uitdagingen die partycatering met zich meebrengt,Jij gaat daar lekker op, als zelfstandig werkend kok, want jij houdt wel van een beetje uitdaging.
Verder vertellen we onze gasten ook graag over onze gerechten en producten : we delen graag onze passie met anderen. Dit betekent voor jou dat je naast kok ook een soort gastheer / -vrouw bent!
Dit ga je doen :
Dit ben je :
Dit krijg je van ons :
Zo zijn er specialisatie-trainingen mogelijk (denk aan wild & gevogelte, vis etc), maar ook inspiratietours en (chef's) borrels.
Daarnaast kun je via onze Hutten Academy jezelf ontwikkelen op bijvoorbeeld gastvrijheid, leiderschap en commercieel denken.
Over jouw toekomstige werkplek
Welkom bij Hutten. Wij staan voor culinaire ambacht, uitbundige gastvrijheid en altijd meer aandacht.Aandacht die verder gaat dan werk alleen.
Hutten is een organisatie waar mensen met talent en inzet worden beloond met goede doorgroeimogelijkheden. Dat betekent extra aandacht voor jouw specialisme en hoe die binnen onze culinaire organisatie het beste tot uiting kan komen.
Zo streven we ernaar om culinaire autoriteit te blijven.
Hutten Meetings & Events verzorgt de mooiste en meest aansprekende feesten en events van Nederland. Wij maken van elke dag een feestje!
Sinds 1929 heeft het familiebedrijf zich vanuit Veghel ontwikkeld tot een begrip in de wereld van partycatering, festivals en events.
Partycatering draait altijd om de gasten. Dat is wat telt. We proberen de gasten te raken.
Met vernieuwende culinaire concepten, verse producten en echt vakmanschap. Samenwerken bij Hutten betekent een baan in een snelgroeiende organisatie die overkookt van culinaire innovatie en inspiratie.