Verpleeghulp (medicatie), Amstelveen
Zorgwerk Amsterdam Centrum
Amstelveen, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Werken in de zorg begint bij Zorgwerk. Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt in de zorg. Met de handige app heb je op elk moment toegang tot werk bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Het is van enorm belang dat je zelfverzekerd overkomt en oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Want mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening.

Met jouw kennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschil maken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft.

Wanneer je in de GGZ, ziekenhuis, GZ, of een verpleeg- of verzorgingshuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Als Verpleeghulp (medicatie) kan je o.a. aan het werk bij organisaties in Amstelveen op het terrein van V&V-huizen, met afdelingen / teams specifiek gericht op kleinschalig wonen.

Naast je reguliere Verpleeghulp (medicatie)-werkzaamheden houd je de mensen die je verzorgt nauwlettend in de gaten en signaleer je veranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met andere hulpverleners.

Werken via Zorgwerk als Verpleeghulp (medicatie) past bij jou als je ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent, stevig in je schoenen staat en beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie-eisen :

Je hebt een erkend diploma om als Verpleeghulp (medicatie) aan de slag te gaan

Je hebt affiniteit met V&V-huizen en kleinschalig wonen

Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (wij vergoeden de kosten ná je eerste dienst)

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Je bent enthousiast om via Zorgwerk aan het werk te gaan

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier