Wijkverpleegkundige - 24 uur - Hoek van Holland
Zorgenwelzijnplein
Hoek van Holland
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij je cliënten en je voelt aan den lijve hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je maakt dagelijks ingrijpende beslissingen en het werk is complex en verantwoordelijk.

Je verzorgt wonden, verschoont verband, meet bloeddruk of legt een infuus aan. Daarnaast coördineer je en coach je collega's en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen.

Je bent de spil in de samenwerking met de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Steeds belangrijker in je werk wordt preventie en je overlegt ook met andere organisaties in de wijk.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan. Zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest.

Je hebt je HBO-diploma Verpleegkunde en BIG

Hier ga je werken

Grappig om heel open te praten met iemand die jou net nog de deur uit wilde hebben"

Werken in 'de Hoek' is werken op een bijzondere plek : Hoek van Holland, ooit deelgemeente van Rotterdam 25 kilometer verderop, is een ouderwetse kustplaats met een heel eigen karakter.

Dingen die je hier tegenkomt, zijn vaak net even anders dan bij andere wijkteams. Natuurlijk kom je bij kwetsbare ouderen thuis en help je met bijvoorbeeld wondverzorging of sondevoeding.

Maar ook heb je in Hoek van Holland veel cliënten met bijvoorbeeld gedragsproblemen door verslavingen. Je cliënten zijn vaak jonger, zitten in een sociaal isolement en hebben een hard leven.

Als je hier werkt, leer je vanzelf stevig in je schoenen te staan. Je komt situaties tegen die een beroep doen op jouw improvisatietalent en het is jouw uitdaging om open en onbevangen te blijven.

En wat een boost geeft het als het je lukt om vertrouwen te winnen, mooie gesprekken te voeren en iemand een zetje in de goede richting te geven! En als hij of zij na een tijdje ondersteuning zelf weer zijn of haar leven kan oppakken, kan jouw dag niet meer stuk.

Het team waarin je komt te werken, is betrokken en zelfstandig. Kom je van buiten het dorp, weet dan dat het openbaar vervoer erheen beperkt is en een auto wenselijk.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Joke Schokker via telefoonnummer 06-13928088.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier