Logistiek- magazijnmedewerker
Werk Talent
Tilburg
3 dagen geleden

Over de functie In de functie van magazijnmedewerker werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent verantwoordelijk voor het picken en voorbereiden van diverse orders.

TakenpakketLossen van boten met diverse materialenVerantwoordelijk voor juiste opslag van materialenUitvoeren van verschillende bewerkingenOndersteunen bij het laden van vrachtwagensMet behulp van bovenloopkranen worden de materialen vervoerd.

Goede communicatie, veilig werken en een collegiale houding zijn van belang om deze functie goed uit te voeren.Dit alles gebeurd in dagdienst.

Wat wij bieden Fulltime baanWerken in dagdienstEen baan voor langere tijdWerken in bedrijf waar gezelligheid hoog in het vaandel staatSalaris indicatie tussen € 1.

800 en € 2.300 Bruto per maandBeschikbaarheid om over te werken (tegen een leuke vergoeding)Jezelf ontwikkelen in het besturen van een bovenloop kraanMooi vooruitzicht in vast dienstverbandReiskosten vergoeding wanneer van toepassing

Wat wij vragen Ervaring in logistieke en / of metaalsectorJe houdt van aanpakkenJe bent flexibelPer direct beschikbaarBereid om in de toekomst te gaan werken in twee ploegenWoonachtig in omgeving Tilburg, Waalwijk, Breda

Over het bedrijf Dit bedrijf is al vele jaren een begrip in metaal en staal.Het bedrijf kan bogen op een rijke traditie van meer dan 126 jaar.

 • Bewerking en productie vind bij dit bedrijf plaats onder één dak, in een van de modernste staaldistributie- en staalservicecentra van de Benelux.
 • Onze vakbekwame mensen staan continu voor u klaar en een uitgekiende logistiek zorgt voor een snelle en correcte levering van uw materiaal.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier