Ambulant begeleider Jeugd
's Heeren Loo
Noordwijk, NL
8 uur geleden

Waar ga je werken?

Het Ambulante Team Begeleiding Jeugd bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste en gemotiveerde begeleiders. Wij bieden ondersteuning bij gezinnen thuis in de omgeving van Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek.

Wij werken solistisch binnen de diverse gezinnen, wij bieden 1 op 1 begeleiding. Het voornaamste doel is het ontlasten van ouders in de zorg voor hun verstandelijk beperkte kind.

Deze hulpvraag kan daarom zeer divers zijn; bieden van vrijetijdsbesteding, overname, ondersteuning en begeleiding in ADL, pedagogische ondersteuning.

Onze leidraad is de gestelde hulpvraag. Belangrijk hierbij is om goed samen te werken met de ouders en naast de ouder te gaan staan.

Wie ga je helpen?

Je biedt ondersteuning bij gezinnen aan een kind met een verstandelijke beperking in de thuissituatie. Deze zorg kan kortdurend zijn of voor een langere periode worden ingezet.

Deze baan is zeer veelzijdig en sterk afhankelijk van de hulpvragen. De hulpvragen richten zich op ondersteuning in sociale zin, begeleiden bij moeilijk verstaanbaar gedrag en de algemene dagelijkse levensverrichtingen en zorgcoördinatie of ondersteuning van het kind op school.

De doelstelling is om de gezinnen continuïteit van zorg te bieden door zoveel mogelijk een vaste medewerker binnen het gezin te plaatsen.

Wij vragen een Ambulant begeleider met een afgeronde opleiding richting de zorg op minimaal niveau 3 en ervaring met jongeren met gedragsproblematiek.

De werkdagen zijn op zaterdag en zondag, 4 tot 8 uur per week. Het aantal uren stemmen we in onderling overleg met jou af.

En een Ambulant begeleider met een afgeronde opleiding richting de zorg op niveau 2 of 3 en ervaring op met verzorging. De werktijden zijn in de naschoolse uren, 4 tot 8 uur per week.

Het aantal uren stemmen we in onderling overleg met jou af.

Hoe ga je helpen?

Kinderen en jongeren hebben vertrouwen nodig om te zijn wie ze zijn en zich te kunnen ontwikkelen. Ze hebben baat bij een stabiele en begripvolle begeleiding.

Tegelijkertijd is het belangrijk dat ze een gestructureerd en regelmatig dagprogramma hebben. Want dat geeft hen de veiligheid die ze nodig hebben.

Jij begrijpt dit en blijft naast de jongere staan. Hoe moeilijk het ook wordt en hoe tegenstrijdig zijn gedrag soms is. Jij werkt nauw samen met familie, collega’s en andere professionals.

Zo creëer jij een sociaal stabiele situatie waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor het gezin.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding in de gezondheid- of welzijnszorg op niveau 2 / 3 of je bent bezig met een zorg gerelateerde opleiding, bijvoorbeeld pedagogiek.
 • Je hebt ervaring met de zorg voor kinderen met een verstandelijke beperking op het gebied van moeilijk verstaanbaar gedrag of in de verzorging.
 • Je bent beschikbaar op naschoolse tijden, weekenden met een korte werktijd (2 a 3 uur).
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent in staat om de hulpvraag te signaleren, te interpreteren en vervolgens om te zetten naar acties.
 • De belangen van de kinderen en van de ouders weet je in te schatten, te verwoorden en te behartigen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.
 • Dit bieden wij

 • Een brutosalaris conform de van minimaal € 1873,- tot maximaal € 2659,- (FWG 25 / 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier