Netwerk Engineer
Kamer van Koophandel
Nederland, Woerden
6 dagen geleden

Algemene informatie

Standplaats : Woerden

 • Data is ons vak, en jouw infrastructuur maakt dit mogelijk! Wij, het netwerk team van KVK, zorgen er voor dat alles draait;
 • de balie, de frontend, de backend en de hele bedrijfsvoering. We zijn een klein team met een grote impact. We zorgen ervoor dat de KVK haar maatschappelijke taken kan uitvoeren, en dat zijn belangrijke taken.

  We werken met de beste techniek en we zitten op dit moment zelfs in een project om het nieuwste van het nieuwste te implementeren.

  Wij zijn gestart met het implementeren van ACI en zonering, en werken nu aan de vervanging van de huidige situatie (active-passive), daarnaast bouwen we ons nieuwe datacenter op basis van ACI.

  Dit is netwerk engineering op zijn mooist. We nodigen jou uit om hieraan mee te werken!

  Jouw kracht

  Jij past in onze ambitieuze aanpak. Je hebt dezelfde passie voor netwerk engineering als wij. Je hebt ervaring in een grote corporate omgeving, en kent de uitdagingen.

  Je hebt bewust voor dit vak gekozen, en je ook gecertificeerd. Je wilt die subject matter expert zijn, van de hoed en de rand weten.

  Je wil weten wat er speelt, niet alleen binnen de infra, maar ook binnen de organisatie. Je bent een betrouwbare partner voor de andere collega’s uit onze digital community.

  Een adviseur waarop zij kunnen bouwen.

  Je krijgt bij ons de kans om die subject matter expert te zijn. Je werkt aan beheer maar nog meer aan engineering. Verder hebben wij werk op het gebied van Cisco (ACI), Netscalers, VPN, Infoblox, Linux, PRTG en syslog oplossingen.

  Wat we vragen

  Je bent nog niet eens op de helft van je carrière, maar nu al een expert. Je bent het gewend om met verschillende mensen te kunnen communiceren, en vérder te komen.

  Wij zitten midden in transitie naar een nieuw een state-of-the-art netwerklandschap dit vereist veel inzet van ons netwerk team en daardoor kan het wel eens druk zijn, daar moet je tegen kunnen.

 • In dit vakgebied ben je een expert als je de techniek niet alleen begrijpt, maar ook zelf kan bouwen. Daarbij horen ook de certificeringen;
 • die laten zien wat je kan en geven vertrouwen.

  Wat wij jou bieden

  Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen.

  En er staat een enthousiast team voor je klaar.

  En dan ook nog :

 • Een fulltime functieschaal 10 dat maximaal € 4677,- per maand bedraagt afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Shuttel vervoerskaart;
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet);
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.
 • Werken voor ondernemers

  Werken bij KVK is werken voor ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland.

  We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier