.NET developer
BOLD Company
Naaldwijk, NL
7 dagen geleden

Organisatie

Als .NET developer kom je op in-house basis in Naaldwijk te werken bij een innovatief en groen bedrijf. In een team van 8 developers ga jij werken aan software voor geavanceerde applicaties voor in de groene sector.

Het bedrijf staat bekend om haar unieke producten variërend van speciale milieuvriendelijke verpakkingen tot het creëren van sterkere plantenrassen.

De organisatie waar je komt te werken is dan ook te omschrijven als hightech en kent bovendien een internationaal karakter.

Het bedrijf kweekt maar liefst 2 miljard planten per jaar , deze worden met zorg kwaliteitscontrole gekweekt voor bedrijven van over de hele wereld.

Men houdt van de natuur houd daarom ook serieus rekening met het milieu en investeert daarom in duurzame energie en technieken om hieraan bij te dragen.

Het bedrijf is sinds de jaren 50 actief en uitgegroeid tot een ware multinational met meer dan 2000 werknemers . Desondanks heeft men altijd haar karakter als een familiebedrijf weten te behouden.

Je kunt je wellicht voorstellen dat de rol van IT een steeds grotere speelt bij het bedrijf. Zo heeft men specialistische software om machines te laten functioneren met betrekking tot groei van de planten.

Ook groeit de vraag naar specialistische software voor in de agrarische sector groeien omdat de vraag naar goede, sterke planten blijft groeien.

Om deze reden is men is op zoek naar sterke .NET developers met leergierigheid en resultaatgerichtheid . Het bedrijf biedt haar werknemers daarnaast alle ruimte om door zich te ontwikkelen op technisch gebied.

Functieomschrijving .NET developer

Als .NET developer ga je in Naaldwijk werken bij een grote speler op het gebied van software voor in de agrarische sector.

Jij bent naast het ontwikkelen, onderhouden, testen en implementeren van de specifieke applicaties in een custom versie van C# en van C .

Ook ben je verantwoordelijk voor veranderingsanalyses en documentatie. Je zal bedrijfsprocessen van de klant vertalen naar efficiënte software.

Wat men naast je technische skills belangrijk vindt is dat jij je vrij voelt om initiatief te nemen en na te denken over bijvoorbeeld nieuwe ERP oplossingen.

Ook stimuleert men leergierigheid door middel van het aanbieden van opleidingsmogelijkheden . Denk hierbij aan mogelijkheden om cursussen te volgen en een persoonlijk budget Tenslotte heb je maar liefst 26 vrije dagen bij deze werkgever.

Functie-eisen

 • C#, ASP.NET, MVC, Javascript;
 • HBO werk en denkniveau;
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal (vloeiend);
 • 2 jaar relevante werkervaring.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Mooi salaris tot €4.500,- per maand afhankelijk van je ervaring;
 • Grote organisatie met doorgroeimogelijkheden;
 • Werken aan moderne custom C# en ERP software;
 • Opleidingsbudget om je kennis op pijl te houden;
 • Gezellig team;
 • 26 vakantiedagen.
 • Meer informatie

  Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen via 088 - 0184 700 of stuur mij een email op steven boldcompany.

  nl. Ben je zelf niet op zoek maar ken je iemand die wel op zoek is? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij van dienst zijn!

  Contactpersoon

  Steven de Roos T : (088) 0184 700 M : (06) 1626 9845 E : steven boldcompany.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier