Cognos Consultant
VINCI Energies
Amsterdam, Nordholland, Niederlande
6 dagen geleden

FunctionDescription : Als Cognos Consultant ben je verantwoordelijk voor het installeren en implementeren van Cognos. Je beseft hierbij dat een technische implementatie niet alleen kennis van de tool omvat, maar ook infrastructurele vraagstukken bevat en pakt deze dan ook graag op.

Daarnaast zorg jij voor het technische en functionele ontwerp en de daadwerkelijke ontwikkeling van de rapportage- en dashboardomgeving van onze klanten.

Je komt in aanraking met verschillende branches en juist jouw kennis maakt hier het onderscheid. Je stelt onze klanten in staat om eenduidige rapportages en dashboards te hebben die hun business verder helpt ontwikkelen.

Je installeert en onderhoudt Cognos en werkt met de nieuwste Cognos technologieën zoals Dynamic Cubes en de Data en Dashboard module.

Ook kan je in de volle breedte aan het werk : van Framework Manager tot Dynamic Cubes, van de dashboard tot de report module.

JobRequirements : Je hebt minimaal een succesvol afgeronde technische HBO-opleiding en minimaal vier jaar werkervaring binnen Business Intelligence als consultant.

Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn. Je beschikt over technische expertise in IBM Cognos (minimaal v8 / v10).

Door je achtergrond ben je in staat om technische implementaties van Cognos te begrijpen en klanten te helpen met hun vraagstukken.

Je vindt het leuk om met de nieuwste technologieën bezig te zijn en spart graag met collega’s om deze ontwikkelingen uit te proberen en uit de dragen aan klanten en collega’s.

Compensation :

 • Een hecht team van professionele BI & Data Science specialisten;
 • Leuke dingen doen zoals : hackatons, ontspannende & sportieve events, LAN-party, gezellige teamuitjes;
 • Uitdagende en gave projecten ;
 • Werken met de nieuwste tooling op het IBM platform;
 • Diepe en brede vakkennis van collega’s. We houden regelmatig kennis- en inspiratiesessies om deze kennis met elkaar te delen;
 • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. We hebben geen standaard opleidingsbudgetten. We kijken met iedere individuele collega samen wat het beste traject kan zijn en investeren daar graag in;
 • Uitstekend salaris;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding, smartphone en laptop;
 • De mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur);
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid meer dagen op te bouwen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen en de mogelijkheid om gunstig aandelen te kopen.
 • ContactInfo : Ben jij de Cognos Consultant waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je graag wat meer informatie?

  Neem dan contact op met Frank Verhoog op 06-50618052 of mail naar frank.verhoog axians.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier