Technisch administratief medewerker
Lars Jochems
Goes, Zeeland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

De technisch administratief medewerker is verantwoordelijk voor het in behandeling nemen en afwikkelen van reparatieverzoeken.

Dit zal veelal telefonisch zijn. De technisch georiënteerde verzoeken zet je bij de juiste reparatie- of onderhoudsbedrijven uit.

Je bewaakt de voortgang van het dossier door de klant, besturen of de leveranciers telefonisch of schriftelijk informeert over de voortgang.

Basis kennis bouwkunde en technisch inzicht is nodig voor het correct uitoefenen van de functie.

Computer vaardigheden en administratieve taken zullen tot je werkzaamheden beoordelen. De afdeling reparatieverzoeken kan soms spoedeisende verzoeken binnen krijgen, waardoor het handig is als je met hectiek om kan gaan.

Plannen en organiseren en inschatten van urgentie is daarbij noodzakelijk. Hierdoor weet je de rust te bewaren en lukt het om zelfstandig de juiste beslissingen te nemen (eventueel in overleg met de opzichter of projectleider).

Je bent als Technisch Administratief Medewerker dan ook stressbestendig en efficiënt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier