De Elout – Groepsleerkracht middenbouw of bovenbouw
Stichting KBA Nw West
Amstelveen, NL
20 uur geleden

Ja, naar jou zijn we op zoek!

vacature Groepsleerkracht middenbouw of bovenbouw

per 1-8-2021 voor 0,8 fte of 1.0 fte

tijdelijk met uitzicht op vast)

Wij zijn op zoek naar een collega, die :

 • pedagogisch en didactisch sterk is en hart voor het oudere kind
 • flexibel is, niet snel opgeeft en stevig in zijn / haar schoenen staat,
 • affiniteit heeft met een gemengde populatie,
 • het vanzelfsprekend vindt om goed te communiceren met ouders.
 • Graag bijdraagt bij aan de kwaliteit van het onderwijs
 • Wie zijn wij?

  De Elout is een energieke en gezellige in Amsterdam Oud-Zuid, die intensief vormgeeft aan passend onderwijs aan zo’n 140 leerlingen! Je komt te werken op een gezellige school in Amsterdam Oud-Zuid, waar het kind centraal staat.

  Wij zijn een echte Amsterdamse school en vinden het belangrijk om elkaar goed te kennen en samen te werken met collega’s en ouders en leerlingen.

  De Elout is een school met een gemengde leerlingpopulatie. De leerlingen hebben verschillende culturele en sociale achtergronden.

  Het onderwijs op De Elout wordt gekenmerkt door maatwerk, structuur en individuele aandacht. Met onze werkwijze bieden wij onderwijs op maat en geven wij álle kinderen een goede basis niet alleen voor hun vervolgstudie, maar ook voor hun totale verdere ontwikkeling.

  Dit realiseren we in een warm, betrokken en veilig pedagogisch klimaat. De leerkrachten halen het beste uit zichzelf om het beste uit de kinderen naar boven te halen.

  Ze hebben soms een leidende en dan weer coachende rol. We zijn kritisch, maken bewuste keuzes en zetten in op professionalisering.

  We maken gebruik van elkaars deskundigheid en halen externe kennis binnen om onszelf en ons onderwijs steeds een slag beter te maken.

  Iedereen telt mee!’

  Wij werken hard, maar willen ook plezier beleven op het werk. De kinderen doen bij ons kennis en vaardigheden op, die ervoor zorgen dat zij een prettige plek in onze samenleving verwerven en een actieve positieve bijdrage aan deze samenleving kunnen gaan leveren.

  Naast de directeur en de groepsleerkrachten zijn er onderwijsassistenten werkzaam op onze school. Voor de optimale zorg en talentontwikkeling van de kinderen hebben wij een intern begeleider en diverse remedial teachers in dienst.

  Er zijn tevens een aantal vakleerkrachten verbonden aan de school voor beeldende vorming, muziek- en bewegingsonderwijs.

  Een management ondersteuner en een schoonmaker complementeren het gehele team.

  Kijkt u ook eens op onze website www.bselout.nl of op onze facebook pagina.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een uitdagende functie op een goede school, met een kritisch, hecht en hardwerkend team dat het beste uit de kinderen wil halen.

  Je geeft dan les in een kleine groep van ongeveer 18 tot 20 leerlingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier