Medewerker Contractbeheer Automotive Sales Operations (centraal bestel)
Louwman Group
Raamsdonksveer, NL
11 dagen geleden

Leaseklanten kiezen voor 'zonder gedoe' onbezorgd genieten van rijden in hun Toyota of Lexus. Alle administratieve zaken daaromheen worden door importeur, dealers en leasemaatschappijen geregeld.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een proactieve meedenkende :

Medewerker Contractbeheer Automotive

Wat ga je doen?

Als medewerker contractbeheer ben je een belangrijke schakel tussen importeur, dealerbedrijven en leasemaatschappijen voor de levering van auto’s voor de zakelijke markt en Private Lease.

Omdat jij het proces van orderinvoer tot aan facturatie van onze dealers uit handen neemt, hebben zij meer tijd voor hun eigen expertise en krijg jij de kans om de beste service te leveren!

Je krijgt de orders binnen en verwerkt deze in ons automatiseringssysteem, waarna de orders automatisch doorgezet worden naar de dealers.

Zo weten zij precies welke orders de komende maanden binnenkomen en naar welke klanten ze gaan. Aan jou om deze binnenkomende orders tijdig en accuraat te verwerken.

Snel reageren doe je hierbij moeiteloos, de klant en leasemaatschappij weten namelijk dat de auto er binnenkort aan zit te komen.

De leasemaatschappijen en grote fleetklanten beschikken dankzij jou over alle informatie omtrent de status van verschillende bestellingen.

Je weet ze telefonisch of per mail alles te vertellen over de levertijden, praktische zaken en het bestelproces. Daarnaast ben je kritisch op de compleetheid van de informatie (zowel inkomend als uitgaand).

Gelukkig ontgaat er niks aan jouw oog en wanneer jij denkt dat je de klant nog meer tevreden kunt maken met een mooie deal of misschien wel met een betere optie, dan klim je in de telefoon om je voorstel te doen bij de dealer of de leasemaatschappij.

Wat breng je mee?

Kennis en ervaring die je hebt opgedaan bij leasemaatschappijen of de verkoopadministratie bij (grotere) dealerbedrijven.

Door jouw accuratesse en focus zorg je ervoor dat onze auto’s zo efficiënt mogelijk geleverd worden. Onze klanttevredenheid stijgt dankzij jouw communicatieve vaardigheden tot grote hoogtes!

Verder beschik jij over :

 • MBO-4 / HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld bij een leasemaatschappij of een dealerbedrijf;
 • Affiniteit met automotive en kennis van Leaselink en NCO Autoconnect is een pre.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Een baan met uitdaging en verantwoordelijkheid. Jouw werkplek bevindt zich op een afdeling met een goede teamspirit waar de humor nooit ver weg is.

  Als bedrijf zijn wij een betrouwbare werkgever, onze medewerkers zijn belangrijk voor ons en daarom investeren wij in jou! Bijvoorbeeld door het aanbieden van de verschillende introductie- en producttrainingen.

  Verder kun je van ons verwachten :

 • Een dienstverband voor 40 uur per week
 • Een passend salaris in overeenstemming met het kennisniveau, ervaring en zwaarte van de functie
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan innovatieprogramma’s en / of persoonlijke opleidingstrajecten
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en mogelijkheid tot aankoop van extra verlofdagen
 • Collectieve pensioenregeling en zorgverzekering
 • Alle benodigde tools om deze functie naar behoren uit te kunnen voeren
 • Gunstige personeelsaankoopregeling voor onze producten (auto’s, motorfietsen, watersportproducten) accessoires en onderhoud.
 • Direct solliciteren of meer weten?

  Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton! Voor nadere informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Mark van Hezik, hoofd Sales Operations T.

  06 - 523 189 89 . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Debbie Evegaars via T. 06 257 436 33 of d.evegaars toyota.nl.

  Wij zijn wij?

  Louwman & Parqui importeur van Toyota & Lexus is onderdeel van de Louwman Group, een van de grootste automotive bedrijven in Europa.

  Het familiebedrijf, opgericht in 1923, is actief op het gebied van mobiliteit : onder meer als importeur en dealer van Toyota.

  Lexus, Suzuki, Morgan en Mclaren, met daarnaast lease- en financieringsactiviteiten, onderdelen, logistiek en mobiele hulpmiddeln in de zorg.

  De Louwman Group wil bijdragen aan de samenleving en gelooft in lange termijn relaties, resultaatgericht samenwerken en de menselijke maat.

  Louwman & Parqui is gevestigd in Raamsdonksveer, kenmerkend voor onze bedrijfscultuur? Dat zijn absoluut onze betrokken medewerkers we zijn trots op de informele werksfeer waarin we onze professionaliteit hoog weten te houden.

  Wil je meer over ons weten? Bezoek dan onze websites en

  U hebt uw sollicitatie al verzonden met behulp van dit e-mailadres. Als u uw sollicitatie wilt aanpassen, neemt u contact op met de contactpersoon.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier