Junior Software Engineer Industriële Automatisering
Synsel Techniek
Made, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bedrijfsomschrijving : Locatie : regio MadeVoor dit bedrijf in Made zijn we op zoek naar een Software Engineer. Het betreft een junior functie met veel uitdaging.

Deze organisatie ontwerpt volledig geïntegreerde material handling systemen en levert installaties over de hele wereld. Als turn-key leverancier leveren ze een compleet pakket, van het eerste advies en ontwerp tot de productie, assemblage, levering, installatie en inbedrijfstelling.

Ze streven er voortdurend naar om de prettigste, meest gerespecteerde en hoogst gewaardeerde producent van intelligente product handling systemen te zijn.

Ze geloven dat het belangrijk is om te genieten van wat ze doen en tegelijkertijd werken ze hard om de klanten tevreden te stellen.

Professionaliteit, duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn het fundament van deze organisatie.Als Junior Software Engineer houd je je bezig met het schrijven en ontwikkelen van klantspecifieke software voor de material handling systemen en de installaties.

Je bent betrokken bij het gehele proces van ontwerp tot uitvoering. Incidenteel zal je verblijven in binnen- en buitenland voor de inbedrijfstelling van de software, dit zal bij de klanten op locatie zijn.

Zoek jij een interessante (eerste) baan als Software Engineer in de industriële automatisering? Wellicht is dit dan iets voor jou!Functie-inhoud : Je bent als Junior Software Engineer verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, programmeren, configureren en testen van klantspecifieke software voor de material handling systemen en de installatiesJe werkt aan de doorontwikkeling van de software voor het (standaard) productenpakketDaarnaast voer je als Junior Software Engineer testen uit van deze software in de machine en waar nodig assisteer je bij de inbedrijfstelling op locatie wereldwijdHet oplossen van complexe storingen en problemen op softwarematig gebiedJe bent bereid je als Software Engineer verder te verdiepen in de ontwikkelingen die continu gaande zijn in de automatiseringJe bent ondersteunend in het onderhoudsprogramma van de geïnstalleerde systemen en installatiesJe bent betrokken bij het hele proces, van ontwerp tot uitvoeringFunctie-eisen : Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering, Besturingstechniek of aanverwante technische opleidingJe hebt affiniteit met één of meerdere PLC / SCADA systemen, zoals Siemens S7, WinCC of Allen BradleyJe bent bereid incidenteel naar het buitenland te reizen voor inbedrijfstellingenJe voelt je thuis binnen de industriële automatiseringJe hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taalWij bieden : Een basissalaris tussen de € 2.

700 en € 4.800 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandBij een afwisselende baan als Software Engineer horen uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals : een leaseauto, laptop, telefoon en uitstekende buitenlandtoeslagen27 vakantiedagen en 13 ADV-dagenRuime mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van aanvullende cursussen en / of opleidingenEen technisch uitdagende baan met veel waardering voor het werk Ben jij klaar om aan de slag te gaan als Junior Software Engineer in Made? Solliciteer dan vandaag nog!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier