Adviseur verkeer
Iv-Groep
Nieuwegein
20 uur geleden

Help jij Nederland veiliger en beter bereikbaar te maken?

Vind je het leuk om beleidsmakers, wegbeheerders en aannemers te helpen met vraagstukken op het gebied van doorstroming, verkeersveiligheid en hindervrij bouwen?

Ben jij een regisseur van verkeerskundige projecten waarin je te maken hebt met opdrachtgevers, collega’s, bestuurders, burgers, bedrijven en belangenorganisaties?

Heb je oog voor zowel inhoud als proces en commercie? Wil je jezelf verder ontwikkelen in een dynamische organisatie met ingenieurs en adviseurs op diverse vakgebieden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Als adviseur verkeer houd jij je bezig met verkeerskundige onderzoeken, maak je verkeers- en capaciteitsberekeningen en schrijf je verkeersplannen en adviezen op het gebied van verkeersveiligheid.

Je werkt deels achter je bureau, maar voert onderzoeken ook uit op locatie. Je komt in aanraking met alle facetten van het vak en krijgt zo de kans om zoveel mogelijk ervaring op te doen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Wat verwachten we van jou?

  Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo / wo-opleiding planologie, verkeerskunde of vergelijkbaar en aantoonbare ervaring met verkeerskundige vraagstukken bij een overheid of in het bedrijfsleven.

  Het is een pré als je een relevant netwerk hebt waaruit je opdrachten kunt verwerven. We hopen dat een van onze standplaatsen voor jou goed bereikbaar is.

  Je kan als standplaats kiezen voor Sliedrecht, Haarlem, ’s-Hertogenbosch, Nieuwegein of Arnhem. Je zult regelmatig met collega’s op andere vestigingen of op locatie bij opdrachtgevers samenwerken.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Een uitdagende baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

  Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

  En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities.

 • Goed salaris
 • 31 vakantiedagen
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Medewerker staat centraal
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Flexibele werktijden
 • Deskundig & hecht team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier