Senior intercedent
Luba
Den Haag, ZH, Netherlands
1 dag geleden

Ben jij als ervaren intercedent toe aan de volgende stap? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Over het werk

Onze collega’s van de Luba vestiging in Den Haag willen graag een ervaren collega intercedent verwelkomen om vol energie elke dag de match te maken tussen werkzoekende talenten en opdrachtgevers van Luba uitzendbureau.

Jij weet uit ervaring hoe leuk het werk is als intercedent! Je weet vacatures te vinden in online vacaturebanken, hoe je vacatures moet schrijven en je bezoekt zelfstandig klanten.

Het houden van intakes met kandidaten gaat je gemakkelijk af en jij weet flexwerkers een leuke baan te bezorgen! De kennis en ervaring die jij eerder hebt opgedaan, komt goed van pas bij het inwerken van nieuwe collega’s en bij het begeleiden en coachen van je team.

Maar ook jouw groei en ontwikkeling staat centraal. Je krijgt meer verantwoordelijkheden, je hebt de mogelijkheid om door te groeien tot vestigingsmanager en je kan verdieping aanbrengen in je takenpakket.

Groeigarantie door LubaSHIP

Werken bij het grootste uitzendbureau voor het MKB, betekent kiezen voor groei. Je neemt vanaf je indiensttreding namelijk deel aan het LubaSHIP .

Dit unieke traject garandeert jou volop ontwikkeling dankzij in- en externe trainingen, intervisies en uitstekende begeleiding.

Jouw inzet wordt bovendien snel beloond met een vast contract en meerdere salarisstappen!

Samen is het keyword bij Luba : sta dus niet gek te kijken als zo’n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje stuurt op jouw eerste werkdag.

Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba leuk! Je krijgt van ons de kans om te doen waar jij goed in bent. Wil je meer verantwoordelijkheid?

Dan kan dat! Luba Uitzendbureau is een gevestigde naam, maar groeit nog steeds. We vinden ontwikkeling en vernieuwing zeer belangrijk, dus we horen graag waar jouw ambities liggen en helpen je om deze te verwezenlijken.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om jouw motivatie en je cv.

Binnen een aantal werkdagen bellen wij jou om een afspraak in te plannen voor een telefonische kennismaking met onze recruiters Femke of Lisa.

Allebei enthousiast? Je ontvangt een assessment en een uitnodiging voor een kennismaking op de vestiging met vestigingsmanager Joren en districtmanager Nicole.

Goed gesprek? Je krijgt een aanbod en mag starten!

Wat wij bieden

Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer wanneer je met het ov reist

Je kan je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen

Benefit Budget. Je kan meer vakantiedagen kopen, een deel uit laten betalen of producten kopen met bruto / netto voordeel

Deelname aan het LubaSHIP, dus je blijft je ontwikkelen

Gunstige pensioenregeling, met mogelijkheid tot bijsparen, en je kan deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering

Een volgende stap in je carrière. Je krijgt veel zelfstandigheid en er zijn doorgroeimogelijkheden

Met jouw ervaring kan jij je team coachen, meehelpen bij het openen van nieuwe vestigingen en verdieping aanbrengen in je takenpakket

Wat wij vragen

Je hebt een hbo-diploma

Rijbewijs B

werkervaring als intercedent, planner of accountspecialist in de uitzendbranche

Je werkt graag in een team en hebt de behoefte jezelf verder te ontwikkelen in het uitzendvak

Over het bedrijf

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Er zijn meer dan 6.800 mensen aan het werk via Luba, we hebben ruim 1.400 functies in allerlei vakgebieden bij ruim 1.

500 werkgevers. Iedere dag zetten we met alle 50 Luba vestigingen door heel Nederland ons in om lokaal talent te koppelen aan het juiste werk.

Maar ook de ontwikkeling van onze medewerkers is belangrijk en groei en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Luba Den Haag kan je vinden in het mooie centrum en bestaat uit een hechte en gezellig club collega’s. Je komt te werken met Jan-Jaap, Pipp, Shabnam en Eva.

Je deelt de vestiging met de collega's van Den Haag Zorg , tijdens de lunch en op vrijdag is het een gezellige boel!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

Met 50 vestigingen zijn wij altijd in de buurt. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier