Voorman groenvoorziening
Fid
Emmen
3 dagen geleden

Weet jij als geen ander een groep aan te sturen en werkzaamheden te coördineren, heb jij daarnaast een voorliefde voor de groensector. Lees dan snel verder.

Voor een grote gemeente in Zuid-Oost Drenthe zijn we per direct op zoek naar een meewerkend voorman groenonderhoud. De voorman begeleid een kleine groep van groenmedewerkers die groen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in verschillende dorpen, wijken en bedrijventerreinen.

Daarnaast werk je mee aan het uitvoeren van de verschillende taken zoals bosmaaien, snoeien, schoffelen en schoonmaken van het terrein.

Als voorman sta je graag tussen de mensen, maar weet je ook de momenten in te schatten om er boven te staan. Het is van groot belang om een groep te kunnen aansturen en te coachen.

De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in de wijk Angelslo met als uitvalsbasis Barger Oosterveld. Tijdens de winterperiode en bij onvoldoende werk in de eigen wijk zal de medewerker ook elders ingezet worden afhankelijk van het werkaanbod.

Ben jij degene die warm wordt van een groep aansturen, reageer dan snel via emmen fid.nl of bel ons op 0591-575111

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever voert diverse werkzaamheden uit voor een grote gemeente in Zuid-Oost Drenthe. Ze zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en aanleg van het groen in alle dorpen, wijken en bedrijventerreinen.

Ze beschikken zelf over een groot wagenpark en vele machines. Deze worden ruimschoots ingezet om het werk op een juiste manier te voltooien

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die aan de volgende eisen voldoet :

MBO 3 of 4 diploma dat groengerelateerd is.

Rijbewijs B, bij voorkeur BE

VCA-VOL

Bij voorkeur Harrie-certificaat

Ben jij de man / vrouw die een groep op voortouw kan nemen? Solliciteer dan direct via emmen fiduitzendbureau.nl of bel ons op 0591-575111!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier