Basispsycholoog
Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Winterswijk, Netherlands
13 dagen geleden

Basispsycholoog

Wil je vooral psychologische diagnostiek verrichten in een klinische setting? Ben jij een echte teamspeler? En kun je snel ingewerkt raken?

Herken jij je in onze kernwaarden Goed, Veilig en Gastvrij?

Lees dan verder wat onze vacature psycholoog binnen Streekziekenhuis Koningin Beatrix inhoudt.

Beschikbare uren zijn in overleg.

Wat ga je doen?

Je verricht (neuro)psychologische diagnostiek en voert kortdurende poliklinische behandelingen uit. Het betreft hier onder andere geriatrische screeningsvragen, psychische aandoeningen bij chronische ziekten en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK).

In beperkte mate verricht je klinische consulten en geef je advies aan medisch specialisten, verpleegkundigen en paramedici.

Je participeert in multidisciplinair overleg.

Wat vragen wij van jou?

Je bent basispsycholoog, in het bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD), en hebt bij voorkeur al ervaring met neuropsychologische testdiagnostiek.

Ervaring met geriatrische en neurologische problematiek strekt tot aanbeveling. Je bent een echte teamspeler, hebt een proactieve en flexibele instelling.

Waar ga je werken?

De psychologen van de vakgroep Medische Psychologie onderzoeken en behandelen poliklinische en klinische patiënten van alle leeftijdscategorieën.

De afdeling ontvangt verwijzingen van medisch specialisten. Er wordt nauw samengewerkt met de afdelingen geriatrie, revalidatiegeneeskunde, neurologie, cardiologie en oncologie.

Binnen de vakgroep werken : één klinisch psycholoog, twee GZ- psychologen.

Twee psychodiagnostisch medewerkers maken deel uit van de vakgroep.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele organisatie en een professioneel team. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ook heeft het SKB een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een studiekostenregeling, modern belonen en een prima pensioenregeling.

Het volgen van een opleiding tot GZ-psycholoog behoort tot de mogelijkheden. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de procedure.

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Wil je meer informatie?

Bel dan met het planbureau PPMD op telefoonnummer 0543-545122 en vraag naar Marleen Egging of Laura Tibben, GZ-psychologen of naar Ellie Halink, teammanager op telefoonnummer 0543-544509

Ben je enthousiast geworden?

Wil je graag solliciteren en ben je beschikbaar? Reageer dan voor 27 februari 2019 door op onderstaande button te klikken.

De gesprekken zijn gepland op woensdag 6 maart in de namiddag.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier