Teamleider
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Holland, Amsterdam
6 dagen geleden

TeamleiderManagementSalesHeb jij de ambitie om de managementkant op te gaan? Vind jij het leuk om een team aan te sturen, maar krijg je tegelijkertijd ook energie van het genereren van business?

Dan is de rol van Teamleider iets voor jou.Binnen Morgan Green & Morgan Black vervul je als Teamleider een cruciale rol.

Je zet namelijk de eerste stap richting een managementpositie en bent (mede)verantwoordelijk voor het aannemen, opleiden en begeleiden van een team van minimaal 3fte.

Daarnaast genereer je nieuwe business, breid je jouw bestaande netwerk aan kandidaten uit en sluit je deals. Je bent de brug tussen management en de werkvloer en zorgt er voor dat de visie van het managementteam en de directie wordt uitgerold op de werkvloer.

Vice-versa voorzie je het managementteam en de directie van input ten aanzien van verbeter- en groeimogelijkheden voor jouw team specifiek en voor de organisatie als geheel.

Wie zijn wij? Morgan Green & Morgan Black is een recruitmentbureau gevestigd in Amsterdam. Als werving- en selectiebureau richten we ons specifiek op hoogopgeleide professionals die werkzaam zijn in specifieke industrieën.

Morgan Green richt zich op de FMCG, Food&Beverages, Pharmaceuticals en Medical Devices. Morgan Black richt zit op IT. Door ons specialisme en de grote aanvraag vanuit onze klanten zijn wij flink aan het groeien.

 • Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit : Behalen van eigen individuele targets (KPI's en deals);Genereren van (nieuwe) business;
 • Dagplannen maken & evalueren;Deelnemen aan het interne recruitment proces;Opvolging geven aan feedback vanuit Learning & Development;
 • Bijwonen van meetings en deelnemen aan projecten;Actieve begeleiding van het team tijdens core tijden (op de vloer);Voeren van PEP en POP gesprekken met jouw teamleden;
 • Geven van training & coaching;Dagelijkse voortgangsrapportages richting MT.Wat vragen wij van jou? Minimaal 3-5 jaar ervaring als Recruitment Consultant binnen 360 graden recruitment;
 • Ervaring met leidinggeven is een pré;Ervaring met het geven van training en / of coaching;Leading-by-Example : je bent een voorbeeld op het gebied van recruitmentskills;
 • Resultaatgericht, gedreven en verantwoordelijk;Je bent fulltime beschikbaar.Hoe werken wij? Bij ons op kantoor heerst een echte work-hard-play-hard cultuur.

  Je komt in een jong en enthousiast team terecht (die je maar al te graag wil verslaan tijdens een potje tafeltennis). Jouw ontwikkeling is voor ons erg belangrijk, dus kijken we graag samen naar jouw persoonlijke groeipad.

  Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Denk daarbij aan Last Fridays, een maandelijks uitje waarbij we met het hele bedrijf (zodra de huidige situatie het weer toe laat) de stad in gaan om successen te vieren.

  Wat bieden wij jou? Je gaat deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie, waarin wij jou een goed basissalaris bieden.

 • Daarnaast bieden wij jou : Een ongelimiteerde bonusregeling;Doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan : Senior Consultant / Principal Consultant / Teamleider / Trainer / Business Development;
 • Training & coaching (o.a. van onze in-house trainer)Car-target;Maandelijkse & Jaarlijkse incentives (zoals exclusieve lunches en trips naar het buitenland).

  Ben je nieuwsgierig geworden? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou. Solliciteer direct of neem contact op met Katja Bobyleva via / 020 79 200 22.BBBH74923 159609896466905

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier