Administratieve aanpakker gezocht!
VluchtelingenWerk Nederland
Zuid-Nederland
1 dag geleden

Voor de locatie Eindhoven zijn we op zoek naar een administratief ondersteuner. Ben jij een echte duizendpoot? Lees dan snel verder!

Praktisch en accuraat

Als administratief ondersteuner doe je je werk vanuit de locatie. Je ondersteunt hier in het bijhouden en invoeren van digitale dossiers in ons vluchtelingenvolgsysteem (VVS).

Daarnaast ondersteun je bij de vestiging van nieuwe statushouders en / of bij het regelen van kinderopvang. In het eerste geval nodig je nieuwe cliƫnten uit, bereid je het papierwerk voor, maakt dossiers aan en vult formulieren in voor onder meer de uitkeringsaanvraag.

Je verzorgt de aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers en stagiaires, zet het om in contracten en noteert het in ons digitale systeem ODOO.

Voor onze leuke projecten (bijvoorbeeld Let's Grow, Eurowijzer, Preventieve Opvoedondersteuning) kun je uitnodigingen versturen naar deelnemers, je verzorgt aanmeldingen, verwerkt deze meteen in VVS en enthousiasmeert de deelnemers om te komen via de WhatsApp.

Ook kunnen we je hulp goed gebruiken voor het bijhouden van de verjaardagkalender, voor distributielijsten maken, om uitnodigingen te maken voor een intake, projecten en groepsmodules, voor het plannen van afspraken voor het spreekuur of voor teamleiders, aanmeldingen te verrichten voor inburgering bij VluchtelingenWerk of het archiveren van de documenten dossierkasten.

Een veelzijdige rol dus! We stemmen uiteraard samen af welke (combinatie van) werkzaamheden het beste bij je passen.

Herken jij jezelf in bovenstaande rol en ben jij :

 • Gestructureerd en nauwkeurig
 • Een doorzetter en pro-actief in het oppakken van zaken
 • In staat om makkelijk contact te leggen (zowel met statushouders als met instanties)
 • Zelfstandig, maar ook een kei in samenwerken
 • Enthousiast, initiatiefrijk en representatief
 • Dan ben jij geknipt voor de rol van administratieve aanpakker!

  Wij bieden jou :

  Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.

  Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional.

  VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops en trainingen en reis- en onkostenvergoeding.

  Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier