Preventieassistent - tandartsassistent
Mondzorg Recruiters
Halsteren, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland, Netherlands
5 dagen geleden

Ben en je op zoek naar een gezellige praktijk en wil je aan de slag in een hecht team? Ben jij iemand die bij- en nascholing belangrijk vindt en ga je voor een langdurige samenwerking?

Lees dan verder! Voor een tandartspraktijk in Halsteren zijn wij op zoek naar een preventie- of tandartsassistent voor 32 uur per week.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Functie : Tandartsassistent - Preventieassistent Plaats : Halsteren Uren : 32 uur Het gaat om een kleine dorpspraktijk met één behandelkamer.

Ze richten zich op algemene tandheelkunde. Het team bestaat uit één tandarts, één preventie assistent, één baliemedewerker en onze praktijkcoördinator.

Daarnaast is er ook een KPT’er aanwezig. De praktijk bevindt zich in een woonwijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wij vragen - Tandartsassistent diploma en / of relevante werkervaring- Bij voorkeur ben je in het bezit van een preventieassistent certificaat- Kennis van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen.

Wat kan je verwachten : - Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen en leuk en gezellig team.- Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; de opdrachtgever biedt goede arbeidsvoorwaarden! Extra info : Het gaat om een enorm gezellige praktijk met een informele werksfeer.
 • Als je op zoek bent naar een praktijk waar je met veel zin elke dag naar je werk toe gaat, dan zou ik reageren. Wie zijn wij?

  Wij zijn recruiters gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling in de mondzorg. Wij brengen jou in contact met een praktijk die past bij jouw wensen en behoeften.

  Dit doen we volledig anoniem en gratis. Direct in aanmerking komen? Solliciteer dan snel! Wij kijken uit naar jouw reactie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier