1e monteur
STC Groep BV
Oirschot , Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving :

Voor onze opdrachtgever in Oirschot zijn wij opzoek naar een Servicemonteur Nederland.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in hekwerken, maar heeft zich toegewerkt tot totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in meer dan 12 landen.

Ze hebben de ambitie om het meest vooraanstaande merk te zijn op het gebied van perimeter protection in Europa. Ze ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden oplossingen voor elke sector en situatie.

Werk :

Jij bent als servicemonteur een onmisbaar persoon, je zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een perfect functionerende buitenbeveiliging.

Je gaat vanuit huis langs onze klanten, maak je een storingsanalyse en los je, indien mogelijk het probleem direct op. Je wordt ondersteund door een professionele organisatie en een PDA die jou informeert over de historie van het product.

Je zorgt middels deze PDA voor een correcte vastlegging van de storingsafhandeling. Jij bent als contactpersoon van de klant het eerste aanspreekpunt bij vragen over de systemen, dagelijks gebruik en bijbehorende toepassingen.

Jij houdt onze klant tevreden met jouw proactieve, kwaliteitsgerichte en inventieve instelling.

Gevraagd wordt : Competenties :

Competenties :

MBO diploma, richting elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding.

Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Je hebt een goede werkervaring in de beveiligingsbranche opgedaan.

Je bent bereid om volgens rooster storingsdiensten in weekenden en avonden te draaien.

Je bent fulltime inzetbaar.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk en collegiaal ingesteld

Geboden wordt :

Onze opdrachtgever biedt een zeer uitdagende functie aan binnen een gedreven organisatie waarin je jezelf en je kwaliteiten kunt ontwikkelen!

Heb je interesse in de bovenstaande functie? Bel dan naar 0497-337589 voor meer informatie of stuur je cv met motivatiebrief en salarisindicatie naar Frank stcgroep.nl

Contactpersoon : Frank

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier