Logistiek medewerker
Randstad
HARLINGEN, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij een nieuw vak leren? Zie jij het zitten om binnen een bedrijf te groeien? Voor een bedrijf in de haven van Harlingen, wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van prefab betonnen elementen, zoeken wij per direct een logistiek medewerker voor in de nachtdienst.

De duur van de opdracht is voor langere tijd met kans op een vaste baan.

Wat bieden we jouw :

 • Interne opleiding
 • Je mag per direct starten
 • Een baan voor langere tijd
 • Toeslag uren van 25,1% tot 100% bovenop je normale salaris!
 • Als logistiek medewerker in de nacht ben je samen met je collega verantwoordelijk voor alle prefab beton elementen die al klaar en gedroogd zijn.

  Jouw werkdag start tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Inmiddels heeft de dagploeg al een hele hoop beton elementen klaar gemaakt om te drogen.

  Zodra deze droog zijn ga jij de elementen samen met een collega laden op de vrachtwagens. Jouw collega bestuurt de bovenkraan en jij zorgt ervoor dat de ketting vast zit.

  Fysiek ben je goed in orde, want zodra het elementen op de vrachtwagen staat moet jij de trap op en af om de ketting weer los te maken. Hard werken dus!

  Wie ben jij?

 • Gemotiveerd om hard te werken
 • Geïnteresseerd om door te groeien naar kraan bediende
 • Je vind het leuk om elke nacht te werken (en nachttoeslag te ontvangen)
 • Je bent opzoek naar werk voor langere tijd
 • Het leuke aan deze logistieke functie is dat je jezelf in conditie houdt en je krijgt er ook nog eens goed voor betaald. Je kunt doorgroeien en je werkt in een vast team van leuke collega’s.

  Reiskosten worden vergoed, je ontvangt nachttoeslag en je ontvangt nog eens 4,72% ADV toeslag over elk gewerkt uur.

  Interesse? Solliciteer via de knop solliciteren’ en schrijf een motivatie. Heb je aanvullende vragen? Voel je vrij om contact op te nemen.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier