Meubelbezorger (chauffeur of bijrijder) voor een woonwinkel met premium merken
Recruit a Student
Zwolle
28 dagen geleden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van meubels, raambekleding en vloerbedekking. Met een showroom van 15.

000 vierkante meter heeft deze woonwinkel meer dan genoeg keus voor klanten die opzoek zijn naar mooie en exclusieve wooninrichtingen.

Daarnaast ben je bij deze woonwinkel in de Flevopolder (Dronten) ook op het goede adres voor een persoonlijk woonadvies.

Om hun aanbod voor alle Nederlanders beschikbaar te maken, biedt dit bedrijf een landelijke bezorgservice aan. Hierbij kunnen ze jouw hulp heel goed gebruiken!

De baan

De woonwinkel in Dronten is opzoek naar chauffeurs en bezorgers die kunnen helpen bij het bezorgen van meubels en het plaatsen ervan in de woningen van klanten door heel Nederland.

Jouw dag begint (samen met een collega) met het inladen van de wagen met de te bezorgen meubels. Vervolgens gaan jullie alle adressen langs om de meubels bij verschillende klanten te bezorgen.

Bij de klant aangekomen haal je de meubels uit de verpakkingen en plaats je ze in de woning van de klant. Wanneer alle pakketten bezorgd zijn, ruim je al het verpakkingsmateriaal op en zorg je ervoor dat de bus klaar wordt gemaakt voor de volgende dag.

Jouw profiel

 • Je bent minimaal 18 jaar oud.
 • Heb je een rijbewijs? Zo ja, vermeld dit dan in je CV of motivatie.
 • Niets is voor jou te zwaar; Jij vindt het geen probleem om (samen met een collega) (grote) meubels te tillen.
 • Je bent enthousiast, energiek en representatief; De klant kan jou zonder problemen naar klanten sturen.
 • Als bezorger ben je het visitekaartje van de woonwinkel. Klanten zullen je ontvangen in hun huis. Het is dus belangrijk dat je netjes en respectvol met de spullen, de woning en de klant zelf omgaat.
 • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar. Ben je meer dan 2 dagen beschikbaar? De klant zoekt naast parttime collega’s, ook studenten die 4 dagen per week kunnen werken.
 • Overige info

  De woonwinkel en het magazijn zijn gevestigd in Dronten, Flevoland. Jouw werkdag zal hier dus altijd beginnen en eindigen.

  Het salaris is minimaal €10 per uur (18+ jaar).

  Geplaatst op 2019-01-22

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier