Java Developer - Overheid
CGI
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Position Description Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de digitale overheid en de maatschappelijke vraagstukken waar we met elkaar voor staan?

Bel of Whatsapp met Mark Hartman via 06 29070400! Als Java ontwikkelaar houd jij je bezig met het realiseren van mooie en innovatieve oplossingen voor de Nederlandse overheid.

 • Hoe? Het ontwerpen en ontwikkelen met Java in een van onze complexe projecten.
 • Waarom? Om met jouw code het verschil te maken in het hart van de digitale overheid in Nederland.
 • Waar? Bij CGI in Rotterdam, dé IT-specialist op het gebied van digitale overheid.
 • Met wie? Met een DevOps team van tussen de 3 en 9 professionals. Als Java Developer werk je in een hecht team van gedreven professionals, we werken met de nieuwste frameworks en tools.
 • En je kennis, gebruik je meteen in projecten mét maatschappelijke relevantie. Dat is inspirerend en gaaf!" - Marc ter Braak Java Solution Architect - Wat breng je mee?

  Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. We verwachten meer van je dan alleen het goed kunnen ontwerpen en ontwikkelen met Java.

  Een natuurlijke drang om het beste uit jezelf en je DevOps-team te halen. Een kritische en nieuwsgierige kijk op zaken vinden we belangrijk en je ziet uitdagingen in situaties waarin wordt afgeweken van de gebaande paden. Daarnaast heb je :

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Ervaring met Java, SQL, Automatisch test scripting, System administratie (Unix / Linux)
 • Minstens 3 jaar ervaring in Java Software Development aangevuld met test ervaring Natuurlijk zijn wij benieuwd in welke tools en platformen jij uitblinkt of welke certificaten je hebt behaald.
 • Ons aanbod? De mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen.

  Een rol in ons CGI verhaal. Wij willen het beste uit jou halen! Are you ready to be part of our story?" Waar kom je terecht?

  Binnen de unit Government Digital Services, onderdeel van de

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier