Senior .NET Developer
Bloemert
ROTTERDAM
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen.

Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.

Functieomschrijving

Bloemert is gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk software. Wij zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen.

Onze projecten zijn altijd complex, innovatief en uitdagend. Wij zoeken dan ook niet zomaar .NET Developers, maar Developers die constant willen worden uitgedaagd en alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Je bent niet plaats of tijd gebonden. Het gaat jou er om dat het project waar je aan werk inspirerend is en jij je kennis en kwaliteiten er volledig in kwijt kunt.

Wij vragen

Naast het feit dat je vol ambitie zit en altijd op de hoogte wilt blijven van de nieuwste technieken, vragen wij :

 • Minimaal een HBO of WO diploma in de richting van Informatica, Computer Science of soortgelijk;
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring binnen het .NET Framework;
 • Ruime kennis van C#.NET, ASP.NET MVC, JavaScript en andere relevante technieken;
 • Je schrijft kwalitatief hoogstaande code, hebt een hands-on-mentaliteit, sterk probleemoplossend vermogen en bent in staat om zelfstandig te werken.

  Wij bieden

  Ons professionele, ambitieuze ontwikkelteam is gedreven en dynamisch. De sfeer en energie werkt aanstekelijk om het beste uit jezelf te halen.

  De faciliteiten qua werkplek zijn tiptop in orde. Onze locatie in Amsterdam bevindt zich aan het IJ, pal achter het Centraal Station en is dus zeer goed bereikbaar.

  Naast 25 vakantiedagen bieden wij 12 Devdays per jaar. Deze dagen staan in het teken van kennisdeling, workshops en het uitproberen van nieuwe technieken.

  Uiteraard bieden wij een passend salaris, met uitstekende verdere arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier