Verpleegkundige BCU, afdeling Neurologie
Tergooi
Hilversum, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

 • Uiteraard ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor het totale verpleegkundige proces op de BCU, waarbij je oog hebt voor kwaliteit en veiligheid;
 • je bent de oudste van dienst op de afdeling. Je werkt samen met collega’s en andere disciplines. Verder vind je het leuk om leerling verpleegkundigen en stagiaires in hun leerproces te begeleiden en lever je een actieve bijdrage aan processen en ontwikkelingen op de afdeling.

  Wat vragen wij?

  Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige mbo niveau 4 of hbo -V, bent BIG geregistreerd, hebt een afgeronde specialisatie Neurologie en recente praktijkervaring.

  Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, een flexibele en ontwikkelingsgerichte instelling en een gezonde dosis humor?

  Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

  Afdelingsinformatie

  De afdeling Neurologie bestaat uit 25 bedden, waaronder een Brain Care Unit ( BCU) van 8 bedden. Neurologie is een specialisme dat zich met name bezig houdt met de diagnostiek en behandeling van ziekten van de hersenen en het zenuwstelsel.

  Neurochirurgie betreft voornamelijk rugoperaties.

  Wat bieden wij?

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 50 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 3.

  490,- bij een fulltime (36 uur) dienstverband.

  Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier