Monteur mobiele voertuigen internationaal (grondverzet)
Regiodienst
Hoorn, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Heb jij ervaring als monteur met mobiele voertuigen en ben jij opzoek naar een internationale baan? Reageer dan snel! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar versterking voor de internationale projecten!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondoverzetmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning.

Wij zijn vooral werkzaam in de z.g. natte projecten wereldwijd. Het machinepark bestaat voornamelijk uit CATERPILLAR machines.

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan, dit wordt ook verwacht van onze medewerkers.

Functie

Als monteur mobile voertuigen werk je op de internationale projecten. je draagt zorg dat het equipment blijft draaien voor de klant.

communicatie is hier een belangrijk onderdeel van. Je stuurt vaak de lokale medewerkers aan en je bent verantwoordelijk voor de administratie.

ook onderhou je goed contact met de technische dienst van de opdrachtgever.

Functie eisen

Als monteur mobile voertuigen ben je in het bezit van :

 • Een diploma SOMA mobiele werktuigen of landbouwtechniek;
 • Goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek;
 • Een diploma VOL-VCA is een pré
 • Enige jaren ervaring als monteur grondverzetmachines,
 • Is klant- en service gericht
 • Beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
 • Communicatief vaardig
 • Aanbod

  Wij bieden je een zelfstandige, afwisselende baan in een gezonde organisatie. Niet alleen gezond als organisatie, maar ook in de organisatie.

  Er is een goede beloning voor inzet en vakmanschap, de verlofregeling behorende bij het internationaal werken en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier