Voorzitter Centrale Cliëntenraad
Zorgpartners Midden-Holland
Gouda, NL
6 dagen geleden

Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland.

Zorgpartners verleent haar zorg en diensten rondom het eigen leven van elke cliënt. De kracht van de dienstverlening van Zorgpartners is de verbinding tussen de woon- en zorgmogelijkheden die wij bieden.

Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk. Daarom organiseren wij de dienstverlening in kleine teams, dichtbij de klant.

Wij zijn op zoek naar een :

Voorzitter Centrale Cliëntenraad

Ben jij een echte verbinder en heb je voldoende kennis van actuele thema’s binnen de VVT zorg? De Centrale Cliëntenraad van Zorgpartners Midden-Holland is op zoek naar een gemotiveerde en kundige Voorzitter Centrale Cliëntenraad.

Zo ziet jouw baan eruit

Binnen de Centrale Cliëntenraad van Zorgpartners Midden-Holland is door het aflopen van de zittingsperiode van onze huidige voorzitter van de CCR een vacature ontstaan voor de functie : Onafhankelijk Voorzitter Centrale Cliëntenraad.

De Centrale Cliëntenraad (CCR) bestaat uit maximaal twee vertegenwoordigers vanuit de lokale cliëntenraden van de dertien locaties en de thuiszorg.

De CCR wordt ondersteund door een professionele ondersteuner cliëntenraad. De CCR geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de bestuurders.

De CCR vergadert tien keer per jaar en heeft tien keer per jaar overleg met de Raad van Bestuur.

De CCR heeft een agendacommissie, bestaande uit vier leden van de CCR die als klankbord dienen voor de voorzitter. De voorzitter wordt voor 3 jaar benoemd, met de mogelijkheid tot herbenoeming.

Wat ga je doen?

 • Het voorzitten van de overlegvergaderingen van de CCR met de Raad van Bestuur en de eigen vergaderingen van de CCR
 • Agendaoverleg met de Raad van Bestuur
 • Deelnemen aan de agendacommissie van de CCR
 • Ondersteunt de verschillende commissies van de CCR bij het schrijven van adviezen
 • Het opstellen van het werkplan voor de CCR samen met de agendacommissie
 • Het zorgdragen voor het functioneren als team van de CCR
 • Het fungeren als klankbord voor de leden van de CCR en eventueel voor de leden van de lokale cliëntenraden
 • Fungeert als boegbeeld van de CCR en zorgt voor verbinding van de CCR met de bestuurders
 • Herken jij jezelf hierin?

  Wij zoeken iemand die in staat is om vanuit de belangen van cliënten én vanuit de belangen van de organisatie te denken.

  Het is belangrijk dat je een verbinder bent : verbinden van de leden van de Centrale Cliëntenraad met elkaar, het verbinden van de vertegenwoordigde raden en het verbinden van de CCR met de bestuurder.

  Daarnaast kun je vasthoudend en kordaat optreden als dat nodig is. Wij zoeken iemand die (enige) kennis en ervaring heeft over de actuele thema’s binnen de VVT zorg.

  Ook ben je bereid, om indien nodig, scholing te volgen op het gebied van medezeggenschap.

  Goed om te weten

  Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

  Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  De voorzitter krijgt een onkosten- en opleidingsvergoeding.

  Meer weten?

  Voor nadere informatie over deze functie kan contact op worden genomen met de voorzitter van de sollicitatiecommissie CCR, dhr.

  Jan Blonk, telefoonnummer : 06-53598226 of via de mail clientenraad zorgpartners.nl. Voor meer informatie, kijk ook eens op : .

  Wil je op deze functie solliciteren? Fantastisch! Klik dan op de knop en ga vóór 2 november 2020 naar het sollicitatieformulier.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel met Esma Arrab, recruiter via 06-10958397

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier