Verzorgende thuiszorg
Joof Media
Rotterdam, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Vacature Verzorgende IG omgeving Rotterdam Voor eenthuiszorgorganisatie in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naareen verzorgende IG.

De functie is voor 24 uur per week en de duurvan de opdracht is vier maanden. Je werkt op basis van detachering,wat inhoudt dat wij je zeer goede voorwaarden kunnen bieden,waaronder een bovengemiddeld salaris en een leaseauto Ook is hetmogelijk om op basis van zzp aan de slag te gaan.

Interesse?Reageer dan het liefst vandaag nog op deze vacature voor meerinformatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waar kom je tewerken? Als verzorgende ben jij het zonnetje in huis van jouwklanten. Je komt te werken met mensen die al een heel leven achterzich hebben, met mooie, grappige, maar soms ook ontroerende enpijnlijke verhalen.

Hierin bied jij niet alleen verzorging, maarook een luisterend oor én hulp bij problemen buiten de zorg om. Indeze functie heb je een dubbelrol en kijk je met zowel een medischeals een menselijke blik naar jouw klanten.

Verder werk je nauwsamen met familieleden, huisartsen, casemanagers, collega’s envrijwilligers om in de gaten te houden of de gezondheidssituatieverandert.

Jouw profiel Je bent in bezit van een diplomaVerzorgende niveau 3; Je staat BIG-geregistreerd; Je hebtuitstekende sociale vaardigheden, bent zelfstandig,oplossingsgericht en hebt gevoel voor service en kwaliteit.

 • Je bentflexibel en inzetbaar voor verschillende diensten, zoals dag-,avond-, nacht- en weekenddiensten. Wij bieden : Een dienstverbandvoor 24 uur per week of werken op basis van zzp;
 • Een leaseauto bijeen dienstverband op basis van detachering vanaf 24 uur per week;Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeldsalaris of uurtarief;
 • Een goedgevulde bijscholingskalender; Goedebegeleiding vanuit jouw persoonlijke accountmanager en onzebinnendienst; Jaarlijks meerdere leuke uitjes met TMIcollega’s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier