IT Medewerker
Jelling IT Professionals BV
Eindhoven, NL
15 dagen geleden

Als IT Medewerker kom je in het hele bedrijf om IT gerelateerde incidenten op te lossen en te onderzoeken. Op dit moment zou dat om 80 werkplekken gaan, maar het bedrijf groeit gestaag en breid daardoor het aantal werkplekken steeds weer uit and that s where you come in! Je bent onderdeel van projecten over heel de wereld.

 • Bekabeling, (cloud-)infrastructuur, security... Je kunt je wat IT betreft werkelijk overal tegenaan bemoeien en je kennis inzetten om betere oplossingen aan te dragen;
 • verantwoordelijkheid, initiatief en vakbekwaamheid is de kern van je job. Je werkzaamheden zullen voor het grootste gedeelte bestaan uit werkplekbeheer en support (op internationaal niveau) m.

  b.t. IT processen en hard- / software vraagstukken van gebruikers wereldwijd, rapportages en handleidingen schrijven en onderhoud / beheer van het ERP systeem.

  Als je erover nadenkt, is het best bizar. Overal in Nederland, op elk evenement, kort- of langlopend project, op beurzen.

 • Overal is veilig drinkwater voor handen. Deze gigantische onderneming regelt dat wij niet uit hoeven te drogen en op elke tijdelijke locatie veilig uit de kraan kunnen drinken.
 • Niet alleen binnen Nederland, maar ook daar buiten wordt flink aan de weg getimmerd! Daarom is het een uitdaging om als IT Medewerker voor deze organisatie te gaan werken;
 • je hebt veel inbreng, afwisseling en individuele doorgroeimogelijkheden.

  Het startsalaris voor jou als IT Medewerker valt tussen € 2000 en € 2500 euro (bij een 38-urige werkweek). Houd er rekening mee dat je bij dit bedrijf mooie carrièrestappen kunt maken en je hierbij geholpen wordt als je potentie hebt en inzet toont!

  Er worden vaak ook diverse leuke activiteiten georganiseerd voor het personeel; borrels en af en toe zijn er vrij kaartjes voor concerten of festivals.

  De lunch wordt dagelijks samen genuttigd.

  Voor de secundaire arbeidsvoorwaarden geldt de CAO technisch installatie bedrijf.

  Als IT Medewerker heb jij :

 • een HBO ICT of MBO ICT (Niv. 4) diploma;
 • 2 jaar werkervaring en affiniteit met de Engelse taal (pré);
 • goede kennis van Excel (voor het automatiseren van bestanden;
 • geen moeite met werken in een 'mannen'business met relatief jong personeelsbestand;
 • een eigen mening en steekt deze niet onder stoelen of banken, je staat stevig in je schoenen!
 • Jelling is gespecialiseerd in IT vacatures voor IT Medewerkers .

  Kijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier