Opleiding Verzorgende IG/MZ BBL
Groenhuysen
Roosendaal, NL
3 dagen geleden

De functieomschrijving

Jouw toekomst ligt in de ouderenzorg. De juiste diploma’s of werkervaring ontbreken nog, maar je weet zeker dat de ouderenzorg iets voor jou is.

Groenhuysen biedt jou de mogelijkheid tot werken, leren en verdienen in één als Verzorgende IG / MZ. Vandaag de dag is naast zorgverlening, ook welzijn een belangrijk onderdeel in het vak als Verzorgende en komt dit tijdens je studie tevens ruim aan bod.

Hoe gaat dit in zijn werk? Eén dag in de week volg je lessen bij het Curio College in Roosendaal. Naast de opleiding ben je ook gewoon medewerker en ga je op onze verschillende locaties binnen en buiten Roosendaal werken met verschillende zorgvragers in wisselende diensten volgens het rooster.

Werken én leren tegelijkertijd!

Vanaf dag 1 start je op één van onze zorgafdelingen waar je wordt meegenomen in de zorgverlening. Je past je kennis en vaardigheden gelijk toe in de praktijk, doordat de dagelijkse werkzaamheden worden afgestemd op de fase waarin jij je in de opleiding bevindt.

De werkzaamheden variëren van huishoudelijke zorg, lichamelijke en psychosociale dienstverlening bij de zorgvrager en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, tot het bieden van begeleiding.

Ook leer je het zorgleefplan vorm te geven, klinisch te redeneren en te communiceren met alle betrokkenen.

Waar ga je werken?

Gedurende de opleiding heb je klassikaal les met klasgenoten die via Groenhuysen in hetzelfde opleidingstraject zitten. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door Curio West-Brabant en duurt 3 jaar.

Hierna ontvang je een dubbel diploma.

Naast leerling ben je ook gewoon medewerker en werk je in wisselende diensten volgens het rooster.

Twee keer per jaar wissel je binnen Groenhuysen van werkplek, zorgconcept en zorgvrager waardoor je steeds in een ander team terecht komt.

En de organisatie waarvoor je gaat werken? Wij zijn een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie binnen de ouderenzorg.

Ouder worden, jezelf blijven’ staat bij ons centraal. Met 2400 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor ruim 4.000 cliënten in regio Roosendaal.

Jouw bagage

De BBL opleiding bij Groenhuysen is jouw startpunt van een carrière binnen de ouderenzorg.

Je komt in aanmerking voor de BBL opleiding Verzorgende IG / MZ als je :

 • Een VMBO theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg hebt afgerond of een diploma van een vergelijkbaar niveau (LHNO / MAVO / HAVO / MBO 2).
 • In woord en geschrift communicatief sterk bent en beschikt over goede rekenvaardigheden op 2F niveau.
 • Werken en leren vraagt om een planmatig inzicht en een mate van stressbestendigheid. Goed kunnen plannen en organiseren is dus van groot belang.
 • Samenwerken met nieuwe collega’s, klasgenoten en andere betrokkenen zal veel voorkomen. Tegelijkertijd weet jij ook zelfstandig te werken en met zelfdiscipline de opleiding te doorlopen.
 • De verantwoordelijkheid voor het leerproces ligt bij jou, wat betekent dat we een open en actieve leerhouding van je verwachten.
 • Opdrachten worden onder andere gemaakt via de computer. Hier kan jij uitstekend mee overweg.
 • Reageren kan tot en met 3 oktober 2021. In de week van 4 oktober hoor jij van ons of je wordt uitgenodigd voor één van de selectiedagen.

  De selectiedagen vinden plaats op 8 oktober, 18 oktober en 1 november 2021.

  Wil je meer weten over dit opleidingstraject? Karin, Suzanne of Annemarie vertellen je graag meer 088-55 742 25.

  Op 21 & 30 september 2021 organiseren wij op locatie Wiekendael onze Informatieavonden. Ben jij erbij?

  Wat bieden we?

  Als je met ons op reis gaat

 • Tijdens de opleiding ervaar je hoe het is om te werken met verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg én de thuiszorg.
 • Naast praktijkervaring heb je klassikaal les.Je wordt begeleid door gekwalificeerde docenten, adviseurs, werk- en praktijkopleiders vanuit school en de organisatie.
 • Je staat er niet alleen voor, samen met klasgenoten en collega’s doorlopen wij met jou dit BBL-traject.
 • Groenhuysen is een kwalitatieve ouderenzorg instelling, waarbij we persoonlijke zorg hoog in het vaandel hebben staan.
 • Met deze opleiding kun jij daar jouw unieke bijdrage in leveren.

  Meer over Groenhuysen

  Arbeidsvoorwaarden en salaris

  Afspraken worden goed vastgelegd

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €2.271,94 (CAO VVT, functiegroep 30, trede 5) op basis van 36 uur. Daarnaast verdien je, door de wisselende diensten, ook onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris.
 • Een contract voor 24 - 32 uur per week. Wat past er bij jou?
 • Wij betalen je college- en boekengeld.
 • Elke week ga je 1 lesdag van 8 uur naar school, waarvan je 4 uur uitbetaald krijgt.
 • Opleiding behaald? Dan krijg jij bij ons gegarandeerd een contract voor 23 maanden.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier