Account Manager Liquid (2x)
Den Hartogh Logistics
The Netherlands
2 dagen geleden

ABOUT DEN HARTOGH

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand dienstverlener in bulklogistiek voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie.

Veiligheid en operational

excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf onderkent de waarde van netwerken en partnerschappen en streeft er naar slimme

logistieke oplossingen te ontwikkelen in samenwerking met haar klanten en leveranciers. Het familiebedrijf is in 1920 opgericht in Rotterdam.

Den Hartogh heeft een fijnmazig wereldwijd netwerk met 43 eigen vestigingen in 24 landen. Den Hartogh heeft meer dan 1.600 werknemers en beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 19.

000 tankcontainers, 7.000 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en meer dan 500 vrachtwagens.

ABOUT THE TEAM

De business unit Liquid Logistics is gespecialiseerd in het transport van vloeibare chemicaliën in Europa. Meer dan 15.000 soorten gevaarlijke en niet-

gevaarlijke chemicaliën worden per jaar verwerkt en getransporteerd via ons uitgebreide netwerk.

Binnen de business unit Liquid Logistics, is de afdeling Operations verantwoordelijk voor de uitvoering van het transport.

De afdeling Account Management is onderdeel van Operations en staat aan het begin van de logistieke keten. Zo vertaal jij de gemaakte commerciële en operationele afspraken met de klant in instructies voor je collega’s en zorg je er bijvoorbeeld voor dat we de klant volgens de gemaakte afspraken factureren.

ABOUT THE ROLE

Op de afdeling Account Management ben jij de vaste contactpersoon van jouw (internationale) klanten. Dit doe je niet alleen, maar werkt in een team om afwezigheid / prioriteit te kunnen opvangen.

Vanaf het moment dat jouw klant een transport aanvraag doet, ben jij verantwoordelijk voor de operationele contacten en bijbehorende administratie (van order tot invoice).

Samen met je collega’s van de operations en commercie bied je de klant creatieve transportoplossingen om zo de kosten te drukken of om bestaande business uit te breiden.

Daarnaast sta je hen te woord bij vragen of klachten. Je analyseert de financiële en operationele performance en focust continu op verbetering.

ABOUT YOU

Voor de functie van Account Manager Liquid zoeken wij 2 nieuwe collega's op verschillende niveau's. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met 3 -

5 jaar werkervaring en een collega met minimaal 8 jaar werkervaring in de Customer Service.

Overige functie-eisen :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • werkervaring binnen de transport en / of een logistieke omgeving is een pré;
 • je neemt verantwoordelijkheid en toont je hierin zelfstandig en proactief;
 • klantgericht en commercieel;
 • gestructureerd, probleemoplossend en analytisch;
 • in staat tot het managen van de dagelijkse operatie én verbeterprojecten;
 • in staat tot het werken onder druk en het inspelen op veranderingen;
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
 • WHAT WE OFFER

  Wij bieden een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen.

  Den Hartogh biedt naast een marktconform salaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan thuiswerkmogelijkheden, flexibele werktijden, 30 vakantiedagen en een geïndexeerd middelloon pensioen.

  Daarnaast besteden wij veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling via de Den Hartogh Academy.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier