(Leidinggevend) montagemedewerker
Heemhorst International B.V.
Nieuwleusen, Nederland
6 dagen geleden
source : Jobsonline

LEIDINGGEVENDE MONTAGEMEDEWERKERWij zijn een innovatief, jong en groeiend bedrijf dat onder andere werkzaam is in de veevoederindustrie, papierfabrieken en kunststoffabrieken.

Herken jij je hierin en ben jij iemand die : - Ervaring heeft met montage- Lassen en samenstellen / monteren- Tekening kan lezen- Graag wordt betrokken bij het gehele proces- Beschikt over leidinggevende capaciteiten en wil deze verder ontwikkelen- Heeft ervaring in een soortgelijke leidinggevende functieen heb je de volgende eigenschappen : - Geordend- Tonen van initiatief- Werken in teamverband- Geen 9 tot 5 mentaliteit- In het bezit van VCA vol of bereid zijn om dit te gaan halen- In het bezit van rijbewijs B en eventueel EDan bieden wij een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Alers via 06 26 36 06 64.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier