Fietsmonteur Fietstechnicus | Elektrisch | 2.000 - 3.000
Kantoor Den Haag 1st Floor
's-Gravenhage, Zuid-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Jouw vaste baan

Fietsmonteur Fietstechnicus Elektrisch

Den Haag € 2000 - € 3000

Bij welk bedrijf je gaat werken

 • Wij repareren en onderhouden fietsen.
 • Ben jij een Ervaren Fietsmonteur?
 • Heb je verstand van Elektrische Fietsen?
 • Vaste baan : Fietsmonteur Fietstechnicus Elektrisch 2.000 - 3.000 Ervaren FietsmonteurWij combineren de verkoop en onderhoud van fietsen met verregaande dienstbaarheid en service.

  Daarnaast werken we met fijne vakmensen die goed zijn in hun vak.

  Wij zijn een fietsenwinkel aan de rand van het centrum van Den Haag voor nieuwe fietsen, fiets reparaties en fietsonderhoud.

  Ons assortiment bestaat uit zowel betaalbare als kwalitatief goede fietsen.

  Welke taken horen bij een Fietsmonteur Fietstechnicus

  Voor de vacature als Ervaren Fietsmonteur Den Haag Elektrisch ga je het volgende doen :

  Als Ervaren Fietsmonteur zal je de onderhoud en reparaties verzorgen bij onze fietsenwinkel. Hierbij is het van belang dat de klanten ten alle tijden netjes geholpen worden en de problemen worden verholpen.

  Bovendien zal je o.a. komen te werken met elektrische fietsen en ervoor zorgen dat de reparaties hieraan snel en op een nette manier worden afgehandeld.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Fietsmonteur, die past in deze rol.

  Dit ben jij

 • Een relevante opleiding en ervaring voor het verrichten van dit soort werk;
 • Daarnaast ben je servicegericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • Voldoende kennis over elektrische fietsen is bij deze functie erg van belang;
 • Je bent een harde werker en kan oplossingsgericht denken en te werk gaan;
 • Verder is het van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Den Haag, Voorburg, Delft, Zoetermeer en Naaldwijk.
 • Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk?

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  000 tot Euro 3.000. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Solliciteer binnen enkele muisklikken

  Bij dit bedrijf spelen nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Ervaren Fietsmonteur Fietsmonteur, Monteur Elektrische Fietsen of Fietsenmaker.

  Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Den Haag, dus als jij in ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs of Valkenburg woont dan is dat gunstig.

  Maar ook Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek en Bergambacht zijn prima. Woon je in Capelle aan den ijssel, Rijswijk of Delft en zie je de vacature zitten, reageer dan zeker ook.

  En dat geldt ook voor Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen deze woonplaatsen zijn ook dichtbij. Loosduinen, Randstad en Maassluis liggen ook gunstig als het gaat om de reisafstand.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier