Service Monteur Winter Materieel
LMH Engineering
Eindhoven , NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Service Monteur Winter Materieel

Dit ga jij doen!

Jij bent verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van onder andere sneeuwploegen en zoutstrooiers. Daarnaast houd jij je bezig met het (preventief) onderhoud om de het materieel in optimale conditie te houden.

Wanneer nodig analyseer jij storingen en los je deze op. Verder zal je ook eventuele defecten repareren op mechanisch en / of elektronisch gebied.

Je zal deze werkzaamheden uitvoeren vanuit huis in je eigen aangewezen rayon in Nederland. Deze werkzaamheden vinden plaats in de wintermaanden.

In de zomermaanden zal jij het groot onderhoud en keuringen van het materiaal uitvoeren. Daarnaast heb je een service bus / truck met extra veel reserveonderdelen zodat je zoveel mogelijke storingen kan oplossen.

Ook heb jij standby dienst tijdens de wintermaanden. Maar doordat jij het weer in de gaten houdt komen deze diensten niet als verrassing.

Dus al met al een verantwoordelijke en zelfstandige functie. Dus woon jij in Zuid-Holland, Zeeland of Regio Eindhoven-Weert? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij!

 • Basissalaris rond de €29.000-€43.000
 • Consignatiedienst toeslag per week
 • Overuren betaald (150%-200%)
 • Jaarcontract met vooruitzicht op vast contract
 • 24 + 13 vakantiedagen
 • Werkbusje, laptop, werkkleding, pensioen, mobiel
 • Dit kan jij!

 • MTS WTB of Motorvoertuigen
 • Kennis van winter materieel techniek (mechanisch, hydrauliek, elektrotechnisch)
 • Bereid zijn om klein vrachtwagen rijbewijs te halen
 • Spreekt Nederlands (Engels en / of Duits pré)
 • Dit vertel jij op feestjes!

  Je komt te werken bij een bedrijf in Nederland. Binnen Nederland zijn ongeveer 160 man werkzaam. Zij zijn een onderdeel van een grotere groep.

  Zij leveren service en onderhoud aan divers winter materieel zoals : zoutstrooiers en sneeuwploegen. Zij staan zijn in nauw contact met hun klanten, zodat het materiaal altijd goed onderhouden wordt en aan de wensen en behoeften voldoen van de klanten / wetgeving.

  Hierdoor streeft de organisatie ernaar om keer op keer goede service te leveren. Hier kan jij jouw steentje aan bijdragen!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via jules.haulussy lmhengineering.

  com of (010) 754 2727. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €29000 - €43000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier