Productiemedewerker 5-ploegen
Adecco NL
Geldrop, North Brabant, Netherlands
4 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met aantrekkelijke toeslagen? Houd je van het productieproces en werk je graag in teamverband? Dit is je kans!

Bij Essity zoeken we flexibel inzetbare productiemedewerkers die het prettig vinden om in een 5-ploegensysteem te werken.

We kunnen je minimaal 24 uur per week werk bieden met uitloop tot 40 of 48 uur in de week. We zijn dan ook op zoek naar mensen die fulltime beschikbaar zijn.

 • Hoe ziet een dag er uit;
 • Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de machine blijft draaien. Je bewaakt het productieproces, zodanig dat het eindproduct aan de gestelde eisen voldoet.

  Je leert een machine kennen van binnen en van buiten. Na een periode heeft de machine geen geheimen meer voor jou. Binnen Essity wordt je ingewerkt zodat je zelf storingen kunt oplossen.

  Verder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op het eindproduct zodat er alleen goede producten naar de klant worden verstuurd.

  Waar ga je werken?

  Bij de vestiging van Essity in Gennep werken ongeveer 230 medewerkers, waarvan de meesten werkzaam zijn binnen de productie.

  Naast Productie hebben we nog een aantal andere afdelingen zoals Logistiek, Controlling, Kwaliteit, Inkoop, HR en Utilities.

  Ons bedrijf kent een cultuur waarin zelfsturing, verantwoordelijkheid en teamwerk centraal staan. We hebben een platte organisatiestructuur waardoor er veel zelfsturing en verantwoordelijkheid van de medewerkers wordt verwacht.

  Wat vragen wij?

  Wij maken vijf verschillende producten, namelijk onderleggers, slabben, incontinentieproducten van het type Flex, Slip en Pants.

  Het TENA Slip-product is bedoeld voor volwassenen die vrijwel volledig incontinent en vaak bedlegerig zijn. Dit product wordt veelal in zorgcentra gebruikt.

  We hebben momenteel vier machines die Slip-producten maken.

  Wat vragen wij?

  Motivatie is belangrijker dan ervaring. Het is mooi meegenomen als je productie ervaring hebt of affiniteit met techniek.

  Wat kunnen wij jou bieden?

 • salaris van 11.51 (exclusief ploegentoeslag)
 • ploegentoeslag
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis (bij fulltime dienstverband);
 • 8% vakantietoeslag;
 • iedere woensdag je salaris gestort;
 • Wil je meer weten over deze functie neem dan direct contact op met Adecco. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0652367090 je mag ook mailen naar essitygennep adecco.

  nl maar vergeet niet... de beller is sneller! Geen vragen meer en wil je direct solliciteren? Dat kan! Klik op de sollicitatie-button dan bellen wij jou binnenkort.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier