Procesautomatiseringssystemen
Witteveen+Bos
Deventer, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van proces instrumentatie en proces automatisering? Voor de groep Procesautomatisering zijn wij op zoek naar een stagiair die sterke affiniteit heeft met deze onderwerpen.

De wereld van de proces instrumentatie en proces automatisering is continue in beweging; verschillende automatiseringssystemen worden vervangen door nieuwe systemen met andere eigenschappen.

De stage opdracht omvat het samenvatten van de huidige stand van zaken op het gebied van proces automatisering en instrumentatie.

De stagiair doet onderzoek naar de meest voorkomende automatiseringssystemen, de bijbehorende netwerkarchitectuur (bussystemen, remote I / O, veldbus, etc) en instrumentatie (type metingen, welk tpe meting gebruik je wanneer, communicatie mogelijkheden, etc).

Deze informatie wordt vergaard door in gesprek te gaan met fabrikanten, collega’s binnen Witteveen+Bos en informatie te verzamelen op internet.

De groep Procesautomatisering valt onder de sector Energie, water en milieu. Deze groep werkt voornamelijk aan het ontwerp van de automatisering en instrumentatie (metingen) van drink- en afvalwaterzuiveringen.

Bij drinkwater projecten loopt Witteveen+Bos voorop met membraantechnologie, UV-toepassing en ionenwisseling. Bij afvalwaterprojecten werken wij aan innovatieve projecten als de renovatie van RWZI Utrecht en het ontwerp van een nieuwe waterzuivering voor de olie en gas industrie in Kazachstan.

Naast drink- en afvalwaterprojecten werken wij ook aan de systeemveiligheid van objecten van Rijkswaterstaat. Uitdagende projecten bevinden zich zowel in binnen- als buitenland.

 • Wat wij vragen hbo-opleiding elektrotechniek, (proces)automatisering of aanverwante studie; je bent enthousiast, leergierig, zelfstandig en in staat om in een team te functioneren;
 • je bent nauwkeurig en gestructureerd. Je wilt graag leren hoe installaties en systemen functioneren. Wat wij bieden aanvang en duur van de stage in overleg;
 • je ontvangt een stagevergoeding. Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

  Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt.

  Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

  De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Reageren? Heb je belangstelling voor deze projectopdracht reageer dan direct online.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer ing. (Arjen) Hartsuiker, telefoon , groepsleider Procesautomatisering engineering, of met de heer ir.

  Erwin) Visser, groepsleider Procesautomatisering advies, telefoon .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier