Manufacturing Engineer NPI
VDL GL Precision
Eindhoven, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bij VDL GL Precision zijn we voor de afdeling Production Engineering op zoek naar een Manufacturing Engineer NPI. Heb je ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten en kennis van productieprocessen?

Zit techniek in je bloed en ben je klantgericht? Reageer dan op deze vacature! Manufacturing Engineer NPI Als Manufacturing Engineer NPI ben je verantwoordelijk voor de maakstrategie van de interne producten en het borgen van het maakproces d.

m.v. het vastleggen en organiseren van de productieflow, proces FMEA’s en het opzetten van Control Plans voor High Precision onderdelen en modules.

Daarnaast ondersteun je de productie bij het realiseren en kwalificeren van prototypes en pilots richting volume fabricage, waarbij je de technische verantwoordelijkheid draagt.

Tevens ben je verantwoordelijk voor technische vrijgave van nieuw productdocumentatie en acceptatie mbt maakbaarheid. Belangrijke kenmerken voor het vervullen van de rol van Manufacturing Engineer NPI zijn : DfX (Design for Excellence) input leveren aan en participeren in ontwikkelteams m.

b.t. maakbaarheid. Dit geldt voor zowel intern VDL GL Precision als met de klant. Zorg dragen voor het vrijgeven en vastleggen van de technische aspecten.

Het organiseren en houden van review meetings met de klant en leveranciers om technische issues op te lossen en vrijgave te bereiken.

Technisch ondersteunen van werkvoorbereiding en montage tijdens proto en pilot productie. Je bent een teamspeler en het aanspreekpunt voor (technisch) klantcontact.

Tooling design t.b.v. productie. Jouw profiel : Je beschikt over een technische HBO opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde) of hebt ervaring op vergelijkbaar niveau.

Je hebt ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten, bij voorkeur in de high tech markt. Je hebt kennis van productieprocessen en verspanende technieken.

Je bent in staat om zelf productie tooling te ontwerpen (in overleg met productie). Kennis van CREO (Pro / Engineer) is een pré.

Je bent bekend met procesbeheersing van productie omgevingen : process flow, P-FMEA, control plan etc. Als persoon ben je nauwkeurig, flexibel en gedreven om uitdagingen aan te gaan.

Gezien de centrale rol van deze functie ben je klantgericht, communicatief vaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we : Een uitstekend salaris en gevarieerd werk in een hoog moderne omgeving. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier