Verkoop-/bezorgmedewerker
Coop Supermarkten
TER APEL, NL
1 dag geleden

Verkoop- / bezorgmedewerker

Ben jij een visitekaartje voor Coop? Weet je van aanpakken? En ben je graag on the road? Dan zoekt Coop jou! Als verkoop / bezorgmedewerker houd jij je naast de standaard winkelwerkzaamheden bezig met onze online bestellingen.

Je zorgt ervoor dat de bestelde artikelen in de winkel worden verzameld, bepaalt de meest efficiënte bezorgroute, laadt de bestellingen in de bus en gaat op pad.

Aangekomen bij de klant bezorg je de bestelling tot aan de voordeur of zelfs keuken en reken je deze af. Je zorgt ervoor dat je administratie perfect op orde is en de bus er top uitziet.

En vooral natuurlijk : dat de klant de volgende keer wéér boodschappen bij Coop gaat bestellen.

Jij :

 • Bent flexibel inzetbaar
 • Bent in het bezit van een rijbewijs B (met voldoende rijervaring)
 • Hebt een passende, zorgvuldige rijstijl
 • Bent enthousiast en klantvriendelijk
 • Hecht veel waarde aan details
 • Bent communicatief vaardig en leergierig
 • Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Hebt een representatieve uitstraling
 • Kunt goed samenwerken
 • Ben een echte Coop-ambassadeur
 • Wij bieden jou :

  Coop zorgt goed voor haar medewerkers. We bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Maar ook : een goede werksfeer en enthousiaste collega’s.

  Werken moet tenslotte ook leuk zijn. Iedere dag is anders in onze winkels. Dat betekent veel afwisseling én uitdaging. Bovendien profiteer je van onze uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

  Zie jij een baan als verkoop / bezorgmedewerker wel zitten? Reageer dan direct.

  Coop is een bijzondere werkgever

  Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort.

  Werken in onze supermarkten betekent een gezellige sfeer, veel afwisseling, veel contact met klanten en een plezierige omgang met collega's.

  Werken bij Coop is iedere dag anders, maar ook iedere dag hartstikke leuk! Onze meer dan 8.000 medewerkers werken samen aan één doel : topwinkels waar klanten met veel plezier hun boodschappen doen.

  Dit doen zij in een van onze ruim 300 supermarkten, in de twee distributiecentra of op ons servicekantoor in Velp.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier