Senior Developer - Monitoring Engineer
CVing S.R.L.
North Holland
17 dagen geleden

ING zoekt een Senior Developer Monitoring Engineer

Think forward! De bankenwereld is flink veranderd de afgelopen jaren. De Think Forward Strategy is erop gericht een verschil te maken in klantbeleving, door de organisatie vereenvoudigen en te stroomlijnen, door te blijven streven naar operationeel uitstekende prestaties.

The ING Way of Working is geadopteerd, daarin hebben we een nieuwe stap gezet in Agile werken. Ben jij continu in beweging en zit je niet graag stil?

Heb jij een no nonsense’ en getting-things-done mentaliteit, lees dan verder.

Welk onderdeel?

Tech-Infra Monitoring levert verschillende generieke Monitoring diensten voor alle onderdelen van de ING. Ons team ontwikkelt en beheert het Monitoring framework voor deze diensten.

Wij zorgen dat alle ING IT teams inzicht hebben in de performance en beschikbaarheid van hun applicaties en onderliggende infrastructuur, zorgen dat fouten snel gedetecteerd kunnen worden en door het juiste team opgelost kunnen worden.

Qua cultuur zou je ons kunnen beschrijven als open en nuchter. Er is een gezellige ontspannen sfeer.

Vacaturebeschrijving?

Als Senior Developer ben je onderdeel van een team, of hoe wij het noemen een squad, van 5-9 mensen met verschillende disciplines.

Denk hierbij aan Development en Operations Engineers, en een Product Owner. Met collega’s van de business en IT manage je je eigen prioriteiten, deadlines en resultaten in een ritme van tweewekelijkse sprints.

Naast het toepassen van je expertise coach je je collega’s hierin. Epics die je zult krijgen zijn bijvoorbeeld, Ontwikkelen van een nieuwe functionaliteit, het automatiseren van verzoeken uit de business of het verbeteren van bestaande interacties met de eindgebruikers.

Daarnaast zouden we het leuk vinden dat jij de technische sessies organiseert, grappen maakt op de werkvloer en de boel wakker houdt!

Onze stack

Binnen het Monitoring team maken we gebruik van Kafka, Elasticsearch, Logstash, Kibana, IBM Netcool, Graphite, en Ansible.

Onze stack draait op Linux. Daarnaast zijn we hard bezig onze diensten om te bouwen naar een nieuw Monitoring framework, dat ontsloten wordt door middel van zelf ontwikkelde API’s en aangeboden wordt via een Portal aan eindgebruikers.

Hierbij streven we naar gestandaardiseerde componenten die we in de hele bank hergebruiken.

Werkwijze

Onze Agile manier van werken uit zich in het werken in 2-wekelijkse sprints. Ons streven is om elke twee weken iets op te leveren.

Hierbij maken we gebruik van een geavanceerde Continuous Delivery pipeline die bestaat uit componenten zoals Ansible, Git, en Jenkins.

Herken je jezelf in dit profiel?

 • Je hebt een awesome personality!
 • Je kunt (vooral) doen én denken combineren.
 • Je vraagt actief om hulp en feedback, maar je durft ook feedback te geven.
 • Je persoonlijkheid laat zich omschrijven met woorden als technisch, ownership, teamplayer, innovatief, pro-actief, flexibel, klant- en oplossingsgericht.
 • Je hebt ervaring met architectuur, het maken en vertalen van designs.
 • Je legt verbinding tussen verschillende teams.
 • Ziet uitdaging in het bedenken en integreren van nieuwe oplossingen.
 • Je hebt ervaring met Monitoring principes
 • Je hebt kennis van Continuous Integration en Continuous Delivery.
 • Je hebt een drive om te automatiseren
 • Je hebt een passie voor techniek
 • Je schrikt niet van nieuwe technologieën, maar ze triggeren je om er direct mee aan de slag te gaan.
 • Je schikt niet terug voor internationale samenwerking.
 • Standplaats : Amsterdam

  Solliciteren of heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Pawel Debosz op

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier