Diëtist
Amerpoort
Baarn
2 uur geleden

Je krijgt als diëtist bij Amerpoort, afwisselend werk doordat de cliëntengroep zeer divers is. Je werkt met kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking.

Dit varieert van licht tot ernstig verstandelijk en meervoudig beperkt. Cliënten kunnen ook moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen.

 • Je adviseert en schrijft cliëntgerichte voedings- en dieetadviezen voor in het kader van behandeling onder andere op verwijzing van de arts.
 • Je levert een bijdrage aan preventie van gezondheidsproblemen, zoals decubitus, diabetes, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, ondervoeding, overgewicht.
 • Je geeft advies geven over soort en gebruik van drinkvoeding en sondevoeding
 • Je zorgt voor kennisoverdracht en scholing op het gebied van voeding en diëtetiek binnen de organisatie.
 • Je werkt multidisciplinair samen met onder andere de logopedie, fysiotherapie en ergotherapie
 • Je levert een bijdrage aan beleidszaken en / of het profileren van diëtetiek binnen de organisatie.
 • Je maakt als diëtist bij Amerpoort deel uit van het paramedisch team bestaande uit drie diëtisten, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten.

  Wat mag je doen

  Bij Amerpoort wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking, variërend van een lichte tot een ernstige meervoudige beperking.

  Je komt te werken in het paramedisch centrum.

  Het paramedisch centrum is gevestigd op Nieuwenoord, het hoofdterrein van Amerpoort in Baarn. Daarnaast wordt gewerkt op verschillende andere locaties, zoals het antroposofisch gezondheidscentrum van Christophorus in Bosch en Duin en zelfstandige woongroepen in de wijk, Soest, Vinkenveen, Amersfoort, Vleuten, Utrecht.

  Hoe waarderen wij jou

  Een contract vooralsnog voor een jaar. Werktijden en - dagen in overleg. Een salaris max. ,- (FWG 50 per 1 juni 2021) conform de CAO Gehandicaptenzorg.

  Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van

  Wat breng jij mee

  Je hebt een afgeronde HBO-opleiding diëtetiek en ervaring als diëtist. Kennis van de doelgroep is een pré. Je beschikt in contacten met collega's, cliënten, begeleiders en verwanten over tact, nuchterheid, inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht.

  Je bent in staat projectmatig te denken en werken. Je staat open voor een antroposofische levensstijl, aangezien er woongroepen zijn (met name op Christophorus) die een antroposofische levensvisie hebben.

  Je hebt kennis van specifieke ziektebeelden, syndromen en / of afwijkingen die met voeding te maken hebben en je wilt je daar verder in verdiepen.

  Je hebt specifieke kennis van en interesse in (multidisciplinaire) behandeling van (morbide) obesitas en je wilt je daar verder in verdiepen.

  Je kunt zowel zelfstandig als multidisciplinair werken. Je stelt op basis van zelfstandige diagnostiek naar eigen inzicht de behandelaanpak van cliënten, de aanpak en indeling van de eigen werkzaamheden en de te stellen prioriteiten op.

  Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier