Junior Accountmanager PaaS Solutions in Haarlem
SalesToppers
Haarlem, NL
6 dagen geleden

Wil jij ook werken bij een Startup in het centrum. Ben jij die gedreven Solution Seller? En ga je 200% voor! Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie :

Als Junior Accountmanager PaaS Solutions ga je aan de slag in de buitendienst en ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de top 500.

Door de snelle groei zijn we daarom ook op zoek naar een gedreven Solution Seller die samen met ons de markt verder gaat veroveren.

Als Junior Accountmanager PaaS Solutions begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor : Aanbieden van onze Solutions bij huidige en potentiële klanten.

Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoopplan.

Wij zijn op zoek naar :

Onze toekomstige Junior Accountmanager PaaS Solutions beschikt over HBO / WO diploma. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in consultative selling rol.

Je bent verantwoordelijk voor : Realiseren van meer omzet, uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken.

Je hebt kennis van PaaS & Cloud Solutions en je bent een hunter die ook goed is in het uitbreiden van de relatie.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager PaaS Solutions!

Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager PaaS Solutions bij een innovatieve Internationale organisatie. Wil jij ook een jaarsalaris met een zeer hoge provisie regeling en veel bonussen verdienen bij overscore! Lease auto, laptop en smartphone behoren tot de standaard uitrusting.

Meer weten over deze uitdagende Sales Job!

Bel of app dan met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je CV naar info salestoppers.nl

We kijken uit naar je cv.

Leuke vacature? Deel het :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier