Stage: From User Interface to User Experience
DEMCON
Groningen, NL
3 dagen geleden

Richting : Industrial Systems

Opleiding : Communication & Multimedia design, Industrieel Ontwerp

Context

DEMCON is een mechatronisch ontwerpbureau dat voor een groot aantal klanten in verschillende industrietakken producten en systemen realiseert.

Voorbeelden zijn producten voor de medisch markt, kwalificatietools voor de semiconductor industrie en robotica toepassingen.

DEMCON industrial systems ontwikkelt en realiseert industrial systems voor de brede markt van de machinebouw, van kleine precisiemachines tot grofstoffelijke productielijnen.

Opdrachtomschrijving

Industriële systemen worden steeds complexer, alles moet sneller, flexibeler, zelflerend maar toch betrouwbaar en voorspelbaar.

De bediening van industriële systemen en het monitoren van het productieproces wordt vaak nog gerealiseerd op een traditionele manier via een lokale user interface bij de machine en productie data opslag op een niveau hoger.

Inmiddels gaat de technologieontwikkeling op het gebied van interactie met systemen onverminderd door maar de vraag blijft hoe dit in de industrie kan worden toegepast.

Deze opdracht bevat de volgende onderdelen :

 • Onderzoek naar een concept voor interactie met industriële systemen voor o.a. machine configuratie, status en kwaliteit monitoring en storing analyse en oplossen.
 • Realisatie van een demonstrator die deze interactie presenteert.
 • Wat wij je bieden?

  DEMCON biedt een dynamische, groeiende en innovatieve organisatie. Met onze complexe projecten en multidisciplinaire teams bieden we je veel uitdaging en afwisseling in deze functie.

  Dankzij enthousiaste en toegewijde collega’s is onze werksfeer goed, open en informeel, met een platte organisatiestructuur.

  Je krijgt een vaste begeleider om je te coachen en alle wederzijdse wensen en verwachtingen stemmen we voor de start van de opdracht duidelijk af.

  Verder geeft de standaard werkwijze je de mogelijkheid, in een motiverende werksfeer, binnen het team te acteren. Je krijg dus een goede indruk hoe het is om deel uit te maken van de wereld van DEMCON.

  En dat kan een hele goede start van je carrière zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier