Process Operator - Velsen-Noord
XDES
Velsen-Noord, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Je bewaakt het papierproductieproces met behulp van procescomputers en visueel. Dat betekent controleren en regelen van vaste en variabele productie eigenschappen, van proces en installatie instellingen en van de papier en wikkelkwaliteit.

Je analyseert productie- en kwaliteitsinformatie, overlegt met collega’s en stelt waar nodig het proces bij.

Je wordt periodiek ingezet voor kwaliteitscotrole. Je loopt controlerondes, verhelpt (kleine) storingen en pleegt onderhouds-werkzaamheden aan de installaties.

Vanzelfsprekend volg je de veiligheids-, milieu- en arbovoorschriften bij het uitvoeren van je werk en je zorgt voor een schone werkomgeving.

De functie wordt uitgevoerd in 11-ploegendienst (ochtend, middag, nacht en flexibele diensten) met een gemiddelde werkweek van 33,6 uur.

Functie-eisen : Functie eisen

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma op MBO-3 niveau en / of Vapro B.
 • Je hebt werkervaring in de procesindustrie, je kunt omgaan met procescomputers en je hebt een geldig VCA diploma.
 • Voor deze functie zijn goede kennis van procestechnologie, analytische en communicatieve vaardigheden, initiatief en zelfstandigheid van belang.
 • Rijbewijs is een must
 • Bedrijfsomschrijving :

  XDES is specialist in recruitment van technisch personeel. XDES bemiddelt technische professionals van (V)MBO tot academisch geschoold niveau in alle disciplines binnen de Chemie, Petrochemie, Farmacie, Energie en Levensmiddelen.

  We bemiddelen in zowel tijdelijke als permanente functies.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier